Menu

.      

Mida tooks endaga kaasa gümnaasiumiosa sulgemine Antslas?

  • Kirjutas Liana Allas

Ehitusjärgus gümnaasiumihoone vanas osas käib koolitöö. Koolikompleksi renoveeritav uuem osa moodustab  nüüd vana hoonega ühtse terviku nii viimistluse kui ka värvi tõttu. FOTO: Liana Allas

Ehitusjärgus gümnaasiumihoone vanas osas käib koolitöö. Koolikompleksi renoveeritav uuem osa moodustab  nüüd vana hoonega ühtse terviku nii viimistluse kui ka värvi tõttu. FOTOD: Liana Allas


Veel hiljuti oli Antsla gümnaasiumihoone tellingutes, koolipere peab selle õppeaasta toime tulema ajutistel pindadel. Tellingud on küll juba kadunud, maja välisilme on muutunud ilusaks ja tõenäoliselt on järgmisel õppeaastal majas ka tunduvalt soojem, aga lõpptulemust näeb siis, kui maja kooliperele ja koolipidajale üle on antud.

Ühest küljest saab selle üle rõõmustada, teisest küljest räsib nii otsustajaid kui ka lastevanemaid mure – mis saab siis, kui riigi survel gümnaasiumiosa suletakse?

Käesoleva aasta veebruaris andis haridus- ja teadusministeerium teada, et alustavad selles osas omavalitsustega läbirääkimisi. Mida arvavad sellest praegused gümnasistid? 11. klassi õpilane Helena Kriibi küsis koolikaaslaste käest: „Tahtsin teada, mida arvavad meie kooli noored gümnaasiumihariduse saamise võimalusest Antslas või gümnaasiumiosa sulgemisest. Oma arvamust avaldasid 9.–12. klassi õpilased. Arvamused on koondatud ja üldistatud ning nimesid pole toodud.” Kokkuvõte on Helena Kriibi sõnastatud.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD