Menu

.      

RehPol loodab hakata kodulinnas hankeid võitma

Pildil käib akende ettevalmistus RehPoli uutes tootmisruumides.        Foto: Võrumaa TeatajaAKNAFIRMA • Tänavu 20aastaseks saav Võru aknatootja AS RehPol pärjati äsja tiitliga Võrumaa ettevõtluse väike vedur ja ettevõte hellitab lootust hakata üle pika aja Võru linnas hankeid võitma.
RehPoli tehasejuht Marek Kaiv ütles, et tunnustus on üllatav, sest 20 tegutsemisaasta jooksul pole ettevõte varem linnalt tähelepanu saanud, kuigi on pakkunud linnaelanikele tööd ja maksnud raha linna kassasse. Vastupidi, Võru linna avalike hangete aknad on tellitud valdavalt Lätist.

Päevas 45-50 akent tootva Võru aknatehase juht loodab, et asi muutub. „Loodan, et uue linnavõimuga kaasnevad meil nüüd suuremad šansid kui aasta tagasi,” tunnistas Marek Kaiv. Tema sõnul ei olnud varem Võrus hangete võitmine võimalik, kuna hankeid võitis järgemööda volikogu liikme firma, mis tellis aknad volikogu esimehele kuuluvalt Lätis toodetud aknaid vahendavalt ettevõttelt. Kui selline asi lõppeks, oleks see kasulik eeskätt väiksele Võrule, lisas Kaiv.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD