Menu

.      

Kaugtööpäeval osales Võrumaal kümneid inimesi

Vana-Antsla mõisa Pudelimajas eile toimunud kaugtööpäeva eestvedaja Merilyn Püss (keskel) koos  kaugtööpäeval osalenud Kalev Joabi ja ja Leili Väisaga. Distantsilt saab tööd teha nendes valdkondades, kus arvuti on inimese ja teenuse või toote vahel.     Foto: ERAKOGU

TÖÖTURG • Eile Võrumaal peetud kaugtööpäeval osales erinevates piirkondlikes punktides kümneid inimesi. Kampaania eestvedaja Eveli Kuklase sõnul on Võru maavalitsuse kaugtöökampaania eelkõige teavitusprojekt, mille eesmärk on parandada inimeste võimalusi töökohtade leidmisel.

„Uute tööstusalade võrgustiku arendamine ja käivitamine sõltub erinevate toetusprogrammide avanemisest, töökohtade loomine sellisel teel võtab seega veel aega,” lausus Kuklane. „Kaugtöö oleks kiirem võimalus, kuidas tööturu hetkeolukorda kiiremini lahendada, meie eesmärgiks on anda sellele probleemile uus vaade.”

Kampaanial kaks suunda

Kaugtöö teavituskampaanial on Kuklase sõnul kaks suunda. „Soovime ühelt poolt tõsta inimeste valmisolekut ja huvi kaugtöö tegemise vastu,” lausus ta. „Teisalt tahame näidata uutele tulijatele ja ka siia tagasi tulijatele, et elukoha vahetamiseks ei pea tööd maha jätma, vaid selle saab kaugtöötamise vormis kaasa võtta.”

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD