Menu

.      

Lõuna-Eesti haiglale on lõppev aasta edukas, lausa ajalooline

Haigla juht Arvi Vask tunnistab Võrumaa Teataja peatoimetajale Kalev Annomile, et 2016. aasta oli Lõuna-Eesti haiglale rekordinvesteeringute aasta.							              Foto: FOTOSFERA / ANDREI JAVNAŠAN

REKORDINVESTEERINGUTE AASTA • Möödunud nädalal oli kultuurimaja Kannel Meegomäe linnaku inimeste päralt. Lõuna-Eesti haigla koos sõsarettevõtetega pidas aastalõpupidu.

Kuulutati välja lõppeva aasta tublimatest tublimad. Aasta aunimetuse said kliendisõbralikkuse poolest kirurgiaosakond, kolleegide tunnustuse võitis Urve Tiidla ja aasta tegijateks nimetati MRT (magnetresonantstomograaf) tehnikud Kerli Koobak (juhtivtehnik), Reet Võsu, Heli Jukk. Kolleegide tunnustuse kategoorias toodi esile koguni sajakonna haiglatöötaja nimi, kirurgiaosakond teenis 30 kiitust, mis näitab Lõuna-Eesti haigla väga tugevat sisu. Haiglarahvas sai ka aastalõpupreemiat.

Töötajate rahulolu uuring

Haigla juht Arvi Vask oli rõõmus, sest küsitluse järgi julgeb abivajajal soovitada Lõuna-Eesti haiglasse ravile tulla 93 protsenti vastanutest. 90 protsenti vastanutest tunneb haigla üle rahulolu ja 80 protsenti on rahul haigla juhtimisega.

„Näiteks aastal 2010 oli haigla juhtimisega rahul ainult 43 protsenti vastanutest,” sõnab Arvi Vask. Ta lisab, et küsitlus oli anonüümne ja toimus internetikeskkonnas. „Üks ankeet laekus tegelikult siiski ka paberkandjal.”

20 PÄEVA ENIMLOETUD