Menu

.      

Kevadsoojus on Eesti poole teel: reedel tuleb kuni 15 kraadi sooja

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Ilmateenistuse prognoosi järgi läheb ilm lähipäevadel järjest soojemaks ning reedel võib kohati tulla juba 15 kraadi sooja. 

Kolmapäeva öösel on vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub lääne- ja loodetuul 3-9, rannikul puhanguti 13 m/s. Külma on 1-6 kraadi. Päeval on muutliku pilvisusega ilm. Õhtul sajab kohati lund ja lörtsi. Puhub läänekaare tuul 3-9 m/s. Sooja on 1-5 kraadi. 

Neljapäeva öösel on muutliku pilvisusega ilm. Kohati võib lund või lörtsi sadada. Puhub läänekaare tuul 3-9 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -3 kuni +1 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub lääne- ja edelatuul 5-10, rannikul pärastlõunal puhanguti 14 m/s. Sooja on 5-10 kraadi. 

Reede öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub läänetuul 4-10, öö hakul rannikul puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +4 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub lääne- ja edelatuul 4-10, pärastlõunal rannikul puhanguti 14 m/s. Sooja on 7-13, Ida-Eestis kohati kuni 15 kraadi. 

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD