Menu

.      

Võru linn valib aasta tegu

  • Kirjutas BNS

Keskväljak 2019. aastal esimest korda jõulurüüs. Idee eestvedaja ja autor linnavalitsuse haljastuse ja linnakujunduse spetsialist Anne Vahtla. Valguse paigaldas ja kuuse kaunistas OÜ Enerel, OÜ Kagukatus valmistas ja paigaldas suurtele valgustitele rippuvad ketid, ADExpert valmistas helbekesed lillekastidesse ja ratastele. Foto: AIGAR NAGEL

Võru linnavalitsus otsib konkursiga lõppeva aasta kõige silmapaistvamat tegu ja tublisid tegijaid.

Hääletada saab kuni 20. jaanuarini ja iga vastaja saab märkida ühe teo – selle, mis tema arvates on kõige olulisem, teatas linnavalitsuse pressiesindaja kolmapäeval BNS-ile.

Tänavused aasta teo kandidaadid on Võru linna keskväljaku valmimine ja avamine; Tamula rannapromenaadi rekonstrueerimine ja mängulaev Rosilla; Keskkonnafestival „Roheline Võru“ ja istutustalgud ning Koreli kaldaala arendus; Tamula kalastusplatvorm; Kreutzwaldi kooli välikorvpalliväljak ja võimlemislinnak; Võru linna koertepark; 1. Võrumaa eakate festival; Kagukeskuse laiendus; Grossi Toidukaupade kauplus ning Räpina maantee 18a asuv auto- ja tehnikakeskus.

Samuti ootab linnavalitsus põhjendatud ettepanekuid, kes võiksid olla kandidaadid aasta kultuuri- ja haridusasutuse, ettevõtte, ettevõtja, mittetulundusühingu, uus tulija, kultuuritegelase, sporditegelase, tervishoiu- ja sotsiaaltöötaja, aasta noore ja aasta heategija tiitlitele. 

Hääletajate vahel loositakse välja linnavalitsuse meened. Hääletada saab aadressil https://forms.gle/X6ziEAXQthPSyk2K8

 „Võro liina tego 2019" kuulutatakse välja 21. veebruaril, Eesti Vabariigi aastapäeva tähistamisel kultuurimajas Kannel.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD