Menu

.      

Koroonaviirus nõudis taas ühe inimese elu

  • Kirjutas BNS

Pixabay

Möödunud ööpäeva jooksul suri uue koroonaviiruse tõttu üks inimene ning lisandus kümme positiivset testi.

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 671 haigust COVID-19 põhjustava SARS-CoV-2 viiruse esmast testi, millest kümme ehk 1,5 protsenti osutusid positiivseks, edastas terviseamet.

Rahvastikuregistri andmetele tuginedes lisandus üks positiivne tulemus Harjumaale ja üks Tallinna, kaks Pärnmaale, üks Saaremaale ja kolm Läänemaale. Kahe tulemuse puhul on maakond teadmata.

Möödunud ööpäeva jooksul suri Kuressaare haiglas 79-aastane naine.  Kokku on koroonaviirus Eestis nõudnud 64 inimese elu.

Esmaspäeva hommikuse seisuga vajab Eestis koroonaviiruse tõttu haiglaravi 43 inimest, neist neli on juhitaval hingamisel. Haiglast on koju saadetud 290 inimest, lõpetatud 301 haigusjuhtumit.

Tõvest on esmaspäevase seisuga tervenenud 1443  inimest. Neist 938 inimese haigusjuhtum on lõpetatud, 505 inimese puhul on positiivsest testist möödunud rohkem kui 28 päeva ja inimene ei viibi haiglaravil.

Eestis on kokku tehtud üle 70 000 esmase testi, neist 1784 ehk 2,5 protsenti on olnud SARS-CoV-2 viiruse suhtes positiivsed.

20 PÄEVA ENIMLOETUD