Menu

.      

PRIA pindalatoetusi on taotlenud juba 5972 klienti

  • Kirjutas BNS

Pixabay

Põllumajanduse registrite ja informatsiooni ametilt (PRIA) on pindalatoetusi taotlenud juba 5972 klienti; toetusi saab taotleda kuni 15. juunini. 

Kuni juuni tähtajani saab PRIA-st taotleda otsetoetusi, üleminekutoetusi ning maaelu arengukava pindala- ja loomapõhiseid toetusi. Taotlusi saab esitada ainult e-PRIA vahendusel, teatas amet. 

Toetusi on kokku ligi paarkümmend ja pindala- ning loomapõhiste toetuste maksmiseks on 2020. aasta eelarves kokku 240 miljonit eurot. 

PRIA otsetoetuste osakonna juhataja Tanel Trell kutsub taotlejaid esitama taotlust võimalikult varakult, et amet jõuaks vajadusel juhtida taotlejate tähelepanu võimalikele puudustele taotlustes ja taotlejad saaksid need taotlusperioodil ära korrigeerida. 

PRIA teenindusbürood on alates 18. maist taas klientidele avatud. Pindalatoetuste taotlemise perioodil kuni 15. juunini on bürood erakorraliselt avatud esmaspäevast reedeni kell 9.00-16.00.

Selleks, et oleks võimalik järgida kõiki viiruse leviku tõkestamiseks vajalikke meetmeid teenindab amet ainult eelnevalt aja broneerinud kliente. Aeg on võimalik broneerida kas PRIA kodulehe kaudu või helistades teenindusbüroodesse. PRIA soovitab tungivalt esitada oma dokumendid ja taotlused võimalusel läbi e-kanalite, näiteks e-PRIA või e-post. 

Toetuste ja e-PRIA kasutamise kohta saab infot ja abi küsida PRIA pindala- ja loomatoetuste infotelefonil 737 7679. Pindalatoetuste osas saab lisaks abi ka pöördudes MES nõuandeteenistuse konsulentide poole.


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD