Menu

.      

Nädala lõpuks kerkib õhusooja maksimum 25 kraadini

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Pixabay

Ilmateenistuse prognoosi järgi läheb ilm päev-päevalt suvisemaks ning laupäeval võib kohati tulla kuni 25 kraadi sooja. 

Neljapäeva öösel pilvisus tiheneb. Vihmahood liiguvad Kagu-Eestist aeglaselt loode suunas ja jõuavad hommikul ka Põhja-Eestisse. Puhub idakaare tuul 3-8 m/s. Sooja on 8-13 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma ja pole välistatud äike. Puhub ida- ja kirdetuul 3-8, põhjarannikul puhanguti 13 m/s. Sooja on 14-19, põhjarannikul 12 kraadi ümber. 

Reede öösel on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vihma, hommikul võib sajuhooge laialdasemalt olla. Puhub idakaare tuul 2-7, öö hakul põhjarannikul puhanguti 11 m/s. Sooja on 6-11 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm ja mitmel pool sajab hoovihma. Õhtupoolikul pilvisus hõreneb ja sajuhooge on harvem. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Sooja on 17-21, rannikul kohati kuni 13 kraadi. 

Laupäeva öösel on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub valdavalt kagutuul 5-10 m/s. Sooja on 8-13 kraadi. Hommikupoolikul Saare- ja Pärnumaal pilvisus tiheneb ning hakkab vihma sadama. Sajupilved laienevad päeva peale sisemaa suunas ja jõuavad õhtul ka Peipsi äärde. Puhub kagu- ja idatuul 5-10, põhjarannikul puhanguti 14 m/s. Sooja on 17-22, Ida-Eestis kuni 25 kraadi. 

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD