Menu

.      

Politsei otsib Põlvamaal kadunuks jäänud eakat meest

Politsei käivitas neljapäeva hommikul Räpina vallas maastikuotsingud leidmaks eakat meest, keda naabruskonna elanikud nägid viimati oma kodu juures toimetamas kolmapäeva päeval.

Neljapäeva hommikul laekus politseile teade, et oma kodus Tooste külas ei ole 83-aastast Olafit, keda viimati nähti kolmapäeva päeval. Kahtlustäratavaks peeti, et kui mees ka läinuks kodust ajutiselt ära, ei oleks ta elamu uksi lukustamata jätnud.

Politsei kontrollis üle mehe majapidamise ning selgus, et ta ei ole ka mobiiltelefoni kaasa võtnud. Ka vaadati üle majaümbrus, mida palistab enamuses lageala, kuid meest ega tema liikumissuunale viitavaid jälgi ei ole seni lumekirmetiselt tuvastatud. Lisaks küsitles politsei kohalikke elanikke ning Olafi tuttavaid, kellega mees on tavapäraselt aega veetnud, kuid keegi neist ei ole pärast eilset Olafit näinud ega tea, kuhu ta minna võis. Ühtlasi on kontrollitud meditsiiniasutuste nimekirju, kuid mees haiglas ei viibi.

Teada on, et omal jalal ei ole eakas mees võimeline kuigi kaugele liikuma, seepärast on otsingud esialgu piiritletud tema koduümbrusesse jäävate aladega. Muu hulgas kontrollitakse üle maja lähistele jääv metsatukk ning kraavid. Meest otsib lisaks politseinikele praegu ka mitu kohalikku elanikku, vajadusel kaasatakse abijõude.

Olaf on umbes 170 sentimeetrit pikk, kõhna kehaehitusega ning tal on tumedad kergelt lokkis juuksed. Pole teada, millist riietust ta täpsemalt kanda võis.

Kõigil, kes on kirjeldusele vastavat meest täna näinud või omavad muud infot tema asukohast, palutakse sellest teada anda hädaabinumbril 112.

20 PÄEVA ENIMLOETUD