Menu

.      

Kaitseliidu teatel on Võrus Võidupühal liiklus oluliselt piiratud

FOTO: Andrei Javnašan Võrumaa Teataja

Kaitseliidu teatel on maakaitsepäeva ja võidupüha paraadiga seoses on kolmapäeval ja neljapäeval Võru kesklinnas liiklus oluliselt piiratud ja osa tänavatest suletud ning külalistel soovitav parkida autod Vilja tänavale.

Kaitseliidu pressiesindaja teatas BNS-ile, et Võidupüha sündmused Võrus saavad alguse kolmapäeval kell 17.00 Carolin Illenzeeri Fondi heategevusliku kontsertiga "Laulud sõdurile 2016" Võru Spordihallis. Kell 20.30 on rahvapidu Tamula rannas kus noorkotkad süütavad kell 22 tikkude või välgumihkli abita muinastule.

FOTO: Andrei Javnašan Võrumaa Teataja

Neljapäeva hommikul kell 9 asetatakse pärjad Vabadussõjas langenute mälestussamba jalamile Võru linnakalmistul. Eelmisel päeval Toris süüdatud mälestustuli ja Tamula rannas süüdatud muinastuli ühendatakse siin võidutuleks ning tuletoojatele antakse üle võidutule medalid. Tuletoojateks on tänavu parimad noorkotkad ja kodutütred.

FOTO: Andrei Javnašan Võrumaa Teataja

Kell 10 algab Võidupüha oikumeeniline jumalateenistus EELK Võru Katariina kirikus. Paraad algab kell 11 Vabaduse tänaval ning pärast seda, alates kella 12-st on Tamula rannahoone ees avatud kaitseliidu ja kaitseväe lahingutehnika näitus.


 

20 PÄEVA ENIMLOETUD