Menu

.      

Keskerakonnast välja visatud Jüri Pallo jätkab poliitilist tegevust

Jüri Pallo FOTO: Vikipeedia

Konkureeriva valimisliidu moodustamise pärast Keskerakonnast välja heidetud Jüri Pallo jätkab valimisliidu loomist, ega ütle, kas kavatseb tulevikus mõne teise erakonnaga liituda.

"Mul pole emotsioone, ei kurbi ega rõõmsaid, vaid võtsin selle teate [Keskerakonnast väljaheitmise] teadmiseks ja jätkan tegevust valimisliit Põliskeskerakondlased juures," ütles Pallo teisipäeval BNS-ile.

"Kohalikud valimised on oktoobris, praegu on jaanuari lõpp," tõdes Pallo. "Ma olen leinatalituste läbiviija, tean kui üürike on inimese elu ja elame üks päeva korraga. Töötan selle valimisliidu kallal täna. Kui jumal annab päevi, siis lähme edasi sügisestele valimistele."

Pallo ei öelnud, kas plaanib tulevikus ka mõne erakonnaga liituda.

"See on väga huvitav küsimus," sõnas ta. "Mind visati 1986. aastal usuliste vaadete tõttu komsomolist välja. Siis astusin sõltumatusse noortekolonni, mille liige olen tänini. Olen koos lahkunud Illar Hallastega Eesti Kristliku Liidu asutajaliige. Pidin õpingute tõttu jätma kristlikus liidus tegevuse pooleli ja minu kohale valiti Mart Laar," rääkis Pallo. "Seal edasi läks kristlik liit Isamaaks, olin ka seal. Olin ka Isamaa ja Res Publica Liidus ning kui Edgar Savisaar oli 2015. aasta kevadel koomas oli, palvetasin tema ees ja leidsin, et palvetest ei piisa, peab ka midagi tegema ja astusin demonstratiivselt Keskerakonda Edgar Savisaare toetuseks. Ja nüüd, mis minuga eile juhtus, nägite ise."

Keskerakonna juhatus heitis esmaspäeval Pallo erakonnast, sest ta hakkas moodustama valimisliitu Põliskeskerakondlased.

20 PÄEVA ENIMLOETUD