Joobes jalgrattur sai joobes mehe juhitud autoga kokku põrgates viga

Võrumaal sai laupäeva õhtul vigastada jalgrattur, kes põrkas kokku sõiduautoga, millega sõitsid kaks joobes meest – kumb neist õnnetuse ajal roolis oli, selgub alles uurimise käigus.

Õnnetus kella 18.27 ajal Võrumaal Sõmerpalu vallas Võru-Kuigatsi-Tõrva maantee 10. kilomeetril, kus põrkasid kokku jalgrattur ja Opel Omega, teatas siseministeerium BNS-ile. Nii jalgrattaga sõitnud 47-aastane mees kui ka sõidukis viibinud kaks 34-aastast meest olid alkoholijoobes.

Kiirabi viis jalgratturi Lõuna-Eesti haiglasse. Opelit juhtinud isik ja liiklusõnnetuse toimumise täpsemad asjaolud on alles väljaselgitamisel.

Kolmes liiklusõnnetuses sai viga kolm inimest

Laupäeval juhtunud kolmes inimkannatanutega liiklusõnnetuses sai viga kolm inimest.

Esimene õnnetus juhtus kella 3 ajal Paldiski äärelinnas Sadama 33 juures, kus 25-aastane mees kaldus Mercedes-Benz E280-ga teelt välja ning sõitis vasakkurvist paremale teelt välja vastu puud. Kiirabi viis juhi Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Teine õnnetus juhtus kella 13.26 ajal Võru vallas Võrumõisa tee 1. kilomeetril. Mini One'i roolis olnud 21-aastane naine pööras enda autoga tee kesktelje poole, et tagurdada, kuid põrkas kokku samal suunal möödasõitu sooritanud Suzuki GSX-R 1000 tüüpi mootorrattaga, mida juhtis 28-aastane mees. Kiirabi viis mootorratturi Lõuna-Eesti haiglasse.

Kolmas õnnetus kella 18.27 ajal Võrumaal Sõmerpalu vallas Võru-Kuigatsi-Tõrva maantee 10. kilomeetril, kus põrkasid kokku jalgrattur ja Opel Omega. Nii jalgrattaga sõitnud 47-aastane mees kui ka sõidukis viibinud kaks 34-aastast meest olid alkoholijoobes. Kiirabi viis jalgratturi Lõuna-Eesti haiglasse. Opelit juhtinud isik ja liiklusõnnetuse toimumise täpsemad asjaolud on alles väljaselgitamisel.

Ärandatud ja leitud sõidukite kohta teateid ei laekunud. Seega on jätkuvalt kadunud kaks Lõuna prefektuurist ärandatud sõidukit. Kadunud on tumesinine 1993. aasta Volkswagen Golf riikliku numbrimärgiga 758ANJ ja must Lifan LF50Q-2 tüüpi mopeed numbrimärgiga 826J.

Comments  
  -5
miks seda ei mainitud et meil oli otsa lairi oli ka autos too rattaga parm küll nägi
  -5
tere mina olen jalgrattur kellest te üle sõitsite See Parm ma tahaks seda haigla asja korrata
  -5
palun vabandust poisid, et ma teie omega ära kriimustasin MA OLEN SEE PARM
  -5
tegelikult olin ma ise süüdi, ma sõitsin neile ise rattaga otsa
  -5
pärast kui see parm haiglasse viidi, siis me läksime vaatama teda ja palusime vabandust
ja pärast tegime seda temaga voodis
  -5
too parm hüppas ise rattaga ette pimedast nurgast meile
  -5
ei tea miks seda pidi mainima, et kõrvalistuja oli joobes
  -5
noo sellepärast ta selle auto ostiski, et see parm alla ajada

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD