Kadunud 51-aastane Aivar leiti üles

Nädala alguses Võrumaal kadunuks jäänud mees võttis telefoni teel lähedasega ühendust.

Lõuna prefektuuri teatel võttis 51-aastane Aivar, kes teisipäeval kadunuks jäi, telefonitsi lähedastega ühendust ning on teada, et politsei abi ta ei vaja.

Meest nähti viimati teisipäeva hommikul Võru vallas oma kodu juurest punase autoga lahkumas.

4. oktoober 2017 Politsei otsib 51-aastast Aivarit, keda nähti viimati teisipäeva hommikul Võru vallas oma kodu juurest punase autoga lahkumas.

Aivar lahkus oma kodust teisipäeva hommikul punase Volkswagen Golfiga, mille registreerimismärk on 215 AXV, teatas kolmapäeval BNS-ile politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja.

"Lähedased ootasid Aivarit sama päeva õhtuks koju, kuid sinna ta ei naasnud ning teisipäeval ja kolmapäeval ei ole mehest midagi teada. Olgugi, et kodus oli lahkumise eel lahkheli, on see Aivari puhul ebatavaline käitumisviis nii pikaks ära jääda. Peame veenduma ega tema tervis või elu ohus pole,“ ütles uurija Margus Puhm.

Mehe telefon on välja lülitatud, mistõttu positsioneerimisega tema asukohta selgitada ei saa. Politsei on püüdnud leida meest kohtadest, kus ta tõenäoliselt aega veeta või viibida võiks, ent seni pole need kontrollkäigud tulemust andnud. Pole teada, mis Aivaril kodust lahkudes seljas võis olla. Küll avaldas politsei lootust, et mehe leidmisel on abiks tema punane Volkswagen. „Auto leidmisel leiame suure tõenäosusega ka Aivari enda,“ ütles Puhm.

Politsei palub teisipäeval või kolmapäeval Aivarit või numbriga 215 AXV punast Volkswagen Golfi näinud inimestel helistada telefonil 112.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD