Naiste tugikeskuste poolemiljoniline hange kestab veel nädala

Võrumaa Teataja

Riighange naiste tugikeskuse teenuse osutamiseks järgmisel aastal kümnes maakonnas kestab veel 6. novembrini, jagamist ootab 465 000 eurot.

Käimasoleva hankega otsitakse teenusepakkujaid kümnesse piirkonda ning raha oodatakse taotlema kõiki ühinguid ja organisatsioone, ka kohalikke omavalitsusi, kes soovivad järgmisel aastal naistevastase vägivalla ohvreid tugikeskuste kaudu abistada, teatas sotsiaalkindlustusameti kommunikatsioonijuht teisipäeval BNS-ile.

Hange on jaotatud osadeks maakondade kaupa. Iga pakkuja võib esitada pakkumuse ühele või mitmele osale. Paika on pandud ka eeldatavad maksumused, kuid teenusepakkujatel on võimalik teha pakkumus vastavalt oma prognoositud kuludele.

Hankega otsitakse teenusepakkujaid Jõgevamaale, Järvamaale, Läänemaale-Hiiumaale, Lääne-Virumaale, Põlvamaale, Raplamaale, Saaremaale, Valgamaale, Viljandimaale ja Võrumaale. Teistes piirkondades, Harju-, Tartu-, Ida-Viru- ja Pärnumaal, on tegutsevad tugikeskused olemas ja nemad soovisid jätkata teenuse pakkumist olemasolevate lepingute alusel.

Naiste tugikeskuse teenuse osutamise kogueelarve 2018. aastal on 770 000 eurot, millest hankesse suunatakse 465 000 eurot. Ülejäänud osaga eelarvest rahastatakse olemasolevaid lepinguid.

Riigihanke viib läbi Riigi Tugiteenuste Keskus ning pakkumiste esitamise tähtaeg on 6. november. Riigihanke dokumendid leiab e-riigihangete keskkonnast.


 


 

LOE VEEL


 

VIIMATI LISATUD


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD