Pevkur parteikaaslastele: poliitiline vaenlane on ametisolev valitsus

Hanno Pevkur     Fotod: ANDREI JAVNAŠAN/Võrumaa Teataja

Reformierakonna liider Hanno Pevkur märkis parteikaaslastele saadetud kirjas, et Reformierakonna poliitiline vaenlane on ametisolev valitsus, mis lõhub paljuski reformierakondlaste juhtimisel ehitatut.

"Ma ei pea silmas ainult maksusüsteemi ja aktsiisipoliitikat, vaid strateegiliselt veelgi hävitavamat riigieelarve defitsiiti viimist ning kõige värskemalt pensionisüsteemi lõhkumist. Need on teemad, millele tuleb meil suurima opotsioonierakonna liikmetena kriitiliselt tähelepanu juhtida ja seda päevast päeva," kirjutas Pevkur.

"Kahjuks aga peame me jälle tegelema sisemiste tõmbetuultega ning nii arutaski reedene juhatus suure osa ajast üht ERR-i portaalis avaldatud intervjuud, kus erakonna auesimees arvab, et erakonna on rahulolematust ning peaks tegema uued juhtkonna valimised. Enamus juhatusest oli jätkuvalt seisukohal, et keskenduda tuleb sisule. Uutele ideedele ja visioonidele, millega minna vastu 2019. aasta valimistele. Suurim praegune probleem on Eesti riigi, mitte Reformierakonna juhtimine," märkis Pevkur.

"Käesoleva aasta algusest saadik on olnud teadmine, et juhatuse korralised valimised 2019. jaanuaris ei ole hea plaan. Seni on olnud üldlevinud teadmine, et juhatuse mandaati pikendatakse üldkogu poolt kuni 2019. aasta suveni, aga on olemas ka võimalus korraldada erakorralised valimised järgmisel aastal. Mina olen selgel arvamusel, et kui korraldada juhatuse valimised, ei ole seda võimalik teha järgmisel suvel. Kui valida uus juhatus, peab uus juhatus saama vähemalt aasta Riigikogu valimisteks valmistumisel. Aga mida varem seda parem. Seetõttu pakkusin ka juhatusele välja, et kui valida uus siis juba kohe jaaanuaris 2018. Siis lõpevad jutud Reformierakonda riigikogu valimisteni juhtiva juhatuse mandaadist ja kõik saavad keskenduda valimisteks valmistumisele," selgitas Pevkur.

"Aga veelkord - omavahelisest nääklemisest on olulisem see, et Eesti riiki juhitakse praegu vales suunas ja Reformierakond on sellele reaalne alternatiiv," märkis Pevkur.

Ta lisas, et juhatus kinnitas ka Toila, Alutaguse, Anija, Tartu linna, Rõuge ja Võru piirkonnaorganisatsioonide (PKO) moodustamise. Toila PKO juhiks sai Olesja Ojamäe, Alutaguse PKO juhiks sai Raivo Raap, Anija PKO juhiks sai Peep Kask, Tartu linna PKO juhina jätkab Urmas Klaas, Rõuge PKO juhiks sai Aigar Paas ning Võru valla PKO juhiks sai Aivar Rosenberg.

Comments  
  +4
Pihkur ei tee valet vaenlasel ja oponendil. Seetõttu on käsikiimleja ohuks Eesti riigile.
  +6
Selle rumala jutu peale ei oskagi muud öelda, et kui hoidku jumal Eestit reformierakonna eest.
  +8
krr
mis patrad, teil pole isegi praeguse valitsuse lõhna, rääkimata millestki muust. pange sinna enda ette kasvõi polkovniku lesk ... ega see tee seda värdriiki olematuks, millest randpere rääkis ja selle autoriks pole keegi muu kui refide kangelashordid.

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD