Kõrgrõhkkond näitab eeloleva nädala keskpaigas päikest

Võrumaa Teataja

Eestit külastav kõrgrõhkkond toob sombuselt alanud jaanuari teise nädala keskpaigas päikese välja ning langetab pisut õhutemperatuuri.

Teisipäeval laieneb kõrgrõhkkonna mõjusfäär üle Läänemere. Öösel on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab kerget lund ja lörtsi. Sajutõenäosus on suurem Ida-Eestis. Puhub lääne- ja loodetuul 4-10, öö hakul rannikul puhanguti 15 m/s. Külma on 1-4 kraadi, läänerannikul on õhutemperatuur 0 kuni +2 kraadi. Teisipäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati võib veidi lund või lörtsi sadada. Sajutõenäosus on suurem Ida-Eestis. Puhub läänekaaretuul 3-9 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +2 kraadi.

Kolmapäeval katab Eestit kõrgrõhkkond. Öösel on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab kerget lund ja sajutõenäosus on seejuures suurem Ida-Eestis. Puhub valdavalt läänekaaretuul 3-9 m/s. Külma on 1-4 kraadi. Kolmapäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab kerget lund või lörtsi ja sajutõenäosus on jätkuvalt suurem just Ida-Eestis. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Õhutemperatuur on -2 kuni +1 kraadi.

Neljapäev tuleb kõrgrõhkkonna mõju all sajuta. Öösel on pilves selgimistega ilm. Rannikul võib veidi lund sadada. Puhub muutliku suunaga tuul 1-6 m/s, rannikul idakaaretuul 3-8 m/s. Külma on 1-5 kraadi. Neljapäeva päeval on samuti pilves selgimistega ilm ja rannikul võib veidi lund sadada. Puhub ida- ja kirdetuul 4-10 m/s. Õhutemperatuur on -3 kuni 0 kraadi.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD