Tarmo Tamme sõnul põhineb umbusaldusavaldus valedele

Maaeluminister Tarmo Tamm reedel Võrus Liiva tänav 11 trepikojas pärast kohtumist Võrumaa talupidajatega. Tasub meenutada, et selles 1930. aastast pärit kauni arhitektuuriga hoones oli omal ajal põllumajandusvalitsus, agrotööstuskoondis ja nüüdki on siin ruumid talunikele. Selle maja pööningukorrusel töötas omal ajal Võru raadio.  Foto: FOTOSFERA / ANDREI JAVNAŠAN

Keskerakondlasest maaeluminister Tarmo Tamm sõnas, et umbusalduses kasutatakse sihilikke väljamõeldisi nii seakatkuga seotud tsoonide tingimuste kui ka aretustoetuse osas. 

"Umbusaldusavaldus peab demokraatlikus ühiskonnas põhinema faktidel, mitte valedel ja alusetutel süüdistustel. Täna riigikogus esitatud umbusaldus on sihilik rünnak opositsiooni poolt, mille eesmärk on juhtida tähelepanu kõrvale oma siseheitlustelt ja mis põhineb väljamõeldud väidetel," rõhutas Tamm. 

Ta lisas, et Kadri Simson pühendunud ja aus poliitik ning väga tugev majandus- ja taristuminister. "Väide, et Kadri Simson kasutas läbirääkimistel saadud siseinfot on minu jaoks täiesti arusaamatu. Aretustoetust makstakse alates aastast 2004 ja selles pole midagi üllatavat.


 


 


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD