Politsei otsib telesaatejuhi Signe Lahteina liiklusavarii tunnistajaid

Politsei otsib inimesi, kes nägid pealt möödunud nädalal telesaatejuhi Signe Lahteinaga juhtunud ränka liiklusõnnetust.

Liiklusõnnetusest teatati politseil 22. märtsi õhtul kella 21.23 ajal, kui Põltsamaa vallas Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa tee 120. kilomeetril põrkasid kokku Volvo veok ja Opel. Esialgsetel andmetel kaotas Tallinna suunas liikunud Opel, mida juhtis 40-aastane Lahtein, oma masina üle kontrolli ning paiskus kokku vastassuunas Tartu poole liikunud Volvo veokiga, mida juhtis 21-aastane mees. Mõlemad masinad paiskusid kokkupõrke järel teelt välja. Lahtein sai raskelt vigastada.

Lõuna prefektuuri operatiivjuht Kristjan Tommingas kirjeldas, et teelõik sündmuskohal oli lörtsisegune ja libedavõitu. „Sõiduteed võivad kohati olla libedad, mistõttu tuleb kiirust valides teeolusid sõidu kestel pidevalt uuesti hinnata. Sõiduteede olukord võib kohati näida ka juba kevadine, kuid ööpäevaringselt kõigub temperatuur nullkraadi ümber ja muudab seeläbi ootamatult ka teeolusid. Ka selle õnnetuse juhtudes kõikus Põltsamaa vallas temperatuur nulli ja ühe vahel,“ tõdes operatiivjuht.

"Avarii üksikasju veel selgitatakse ja selleks on töös mitmed erinevad menetlustoimingud. Teada on, et veokijuht oli kaine, sõidukijuhi vereproovi vastus ei ole hetkel veel laekunud. Masinate rehvid vastasid nõuetele," teatas politsei.

Kõigil neil, kes vahetult seda avariid pealt nägid, palub politsei ühendust võtta uurijaga e-posti aadressil See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. või telefonil 5330 8944.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD