Raadio 2 saatus tuleb sügisel nõukogus arutlusele

Pärast suvepuhkust kogunev ERR-i nõukogu hakkab arutama, kas ja kuidas peaks muutma Raadio 2 – kõige äärmuslikumaks võimaluseks on raadiojaama sulgemine, kirjutab Postimees.

Ajalehe andmetel tulevad lauale kolm varianti: leida lahendusi, kuidas muuta Raadio 2 efektiivsemaks, raadiojaam sulgeda või Raadio 2 kaubamärk maha müüa. Rahvusringhäälingu nõukogus üksmeelt selles küsimuses pole, kuid üldiselt ollakse seisukohal, et noortele peaks üks avalik-õiguslik raadiojaam olema, kuid senine suunitlus peab selgelt muutuma.

Rahvusringhäälingu juhatuse esimees Margus Allikmaa ütles, et raadio sulgemisest pole juttu olnud, kuid tõdes, et on ka mujalt seesuguseid vihjeid kuulnud. Allikmaa kinnitusel on aga räägitud sellest, et Raadio 2 programm vajab selgelt värskendust.

Tänavu mai lõpus raadiojaama juhtima asunud Henry Kõrvitsa sõnul ei saa Raadio 2 sulgemisest juttugi olla, sest sel kanalil on ülioluline rolli eesti muusika arendamisel.

ERR-i nõukogu esimees Agu Uudelepp ütles, et raadiojaama tulevikust on veel vara rääkida.

"Aga jah, nõukogu liikmetelt on tulnud ettepanek Raadio 2 temaatika sügisel üles võtta," tunnistas ta. "Probleem on tõstatatud ja probleem on olemas."

bns


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD