Agressiivne vang vigastas rünnakus kaht valvurit

Tallinna vanglas ründas agressiivne vang reedel kaht teda korrale kutsuma tulnud valvurit, kes said kergelt vigastada.

Tallinna vangla kartserikambris olev vang rikkus reedel korda ja lõhkus kambri ust. Vang ei allunud ametnike korraldusele lõhkumine lõpetada ja lükkas üht kambrisse sisenenud ametnikku. Kui valvurid panid agressiivsele kinnipeetavale käeraudu, lõi ta ametnikke jalaga ja ähvardas kätte maksta. Vahejuhtumis sai kaks ametnikku kergeid vigastusi. Ühel valvuril tuvastasid meedikud löögijälje põlvel, teisel marrastused käel, selgub justiitsministeeriumi nädala ülevaatest.

Viru vanglas püüdis vang pühapäeval end voodilina abil kambris üles puua. Toimuvat märganud valvurid eemaldasid silmuse vangi kaela ümbert. Vang ei vajanud esmaabi. Valvurid kontrollivad seda vangi edaspidi tavapärasest sagedamini. Ametnikud eemaldasid vangi kambrist kõik esemed, millega on võimalik ennast vigastada.

Harku ja Murru vangla naiste vangistusosakonna vang lõhkus laupäeva kambri sisustust. Valvurid kasutasid vangi vastu jõudu ja panid talle käerauad. Sel ajal küünistas vang ametniku kätt ja solvas teda. Ametnikud alustasid juhtunu uurimiseks vangi vastu kriminaalmenetlust.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD