Läti politsei peab võimalikuks pangaröövli põgenemist Eestisse

Läti politsei peab tõenäoliseks, et neljapäeval Valka linnas panka röövinud mees põgenes Eestisse.

Läti politsei teavitas neljapäeval pärast Lätis aset leidnud pangaröövi juhtunust ka Eesti kolleege ning edastas pangaröövli isikukirjelduse, ütles Vidzeme regiooni politsei pressiesindaja Dace Jukama BNS-ile.

Tundmatu kurjategija sisenes neljapäeval kell 14 Valkas SEB pangakontorisse, ähvardas tellerit püstolitaolise esemega ning nõudis raha.

Kliente vahejuhtumi ajal pangakontoris ei olnud, seal viibis vaid kaks pangatöötajat, kes kannatada ei saanud.

Panga esindaja Anna Vilsone ütles BNS-ile, et röövijal õnnestus kätte saada tuhatkond latti ehk umbes 1400 eurot.

"Filiaalides ei hoita palju raha, ning meie arvestuste kohaselt võib rahasumma moodustada umbes tuhat latti. Kogu raha on loomulikult kindlustatud," selgitas ta.

Vene keeles rääkinud kurjategija on umbes 20–30-aastane, kuivetu kehaehitusega 175–180 sentimeetri pikkune mees. Tal olid seljas heledad spordiriided ja jalatsid, ta kandis nokamütsi, seljas oli tal väike seljakott ning käes dokumendikaust.

Comments  
  +3
Arvata võis, et üldine kuritegevus kasvab märkimisväärselt, kui kütuseveole Venemaalt piir pannakse. Millestkist peavad ju inimesed elama ja peresid toitma. Kindlast normaalselt mõelda suutev inimene saab aru, et taoline käitumine MTA poolt ei lahenda probleemi ja olukord halveneb veelgi.Kurb, aga tõsi, et normaalselt mõtlevaid ja inimesi kes õigeid otsuseid suudavad teha on väheks jäänud.
  +1
Mis ajast Valka Eesti linn on?
  +1
kindlasti tahab seda raha eestisse investeerida....

 


 


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD