Liinibussi ja politseibussi kokkupõrkes sai kaks korrakaitsjat viga

Harjumaal Tallinna-Pärnu maanteel sõitis liinibuss laupäeva õhtul otsa peatuvale politseibussile, õnnetuses said vigastada politseinik ja abipolitseinik.

46-aastane Tiit sõitis kell 21.35 Tallinna-Pärnu-Ikla maantee 32. kilomeetril Volvo Carruse liinibussiga tagant otsa seisma jäänud Ford Transiti politseibussile, mida juhtis 38-aastane Maksim, teatas siseministeerium BNS-ile.

Politseibuss paiskus saadud löögist teelt välja.

Õnnetuses said vigastada Ford Transiti roolis olnud politseinik Maksim ja kõrvalistmel olnud 30-aastane abipolitseinik Niilo, kiirabi toimetas nad Põhja-Eesti regionaalhaiglasse. Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Tuuli Annama ütles BNS-ile, et nii politseiniku kui ka abipolitseiniku vigastused olid kerged ja arstid lubasid nad pärast tervisekontrolli haiglast koju.

Õnnetuse asjaolud on selgitamisel. Praegustel andmetel hakkas politseibuss pidurdama, et tee servas peatuda, kui taga sõitnud liinibuss politseisõidukile tagant otsa sõitis. Kokkupõrke hetkel ei olnud politseibuss veel täielikult peatunud. Õnnetus juhtus kaherajalisel kahesuunalisel teel, kus suurim lubatud sõidukiirus on 90 km/h.


 


 


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD