Päästjad tõid Võrus kaldale paadist vette kukkunud kalamehe

Päästeõppus Tamula järvel 2011-08-05 Foto: Inno TähismaaPäästjad tõid reede pärastlõunal Võrus Tamula järvelt kaldale paadist vette kukkunud kalamehe.

Häirekeskus sai kell 15.39 teate, et Tamula järvel on vette kukkunud mees. Juhuslik möödakäija nägi vees ulpivat meest, kes paadi äärest kinni hoidis ning teatas sellest häirekeskusele, teatas Lõuna päästekeskuse pressiesindaja BNS-ile.

Päästjad jõudsid sündmuskohale viie minutiga. Nad tõid vette kukkunud kalamehe päästepaadiga kaldale ning andsid ta tervisekontrolliks üle kiirabile. Päästevesti mehel seljas ei olnud.

Päästeteenistus tuletab meelde, et tugeva tuule ja suure lainetusega on veekogule minek ohtlik. Veekogul olles on kohustuslik kanda päästevesti.

Comments  
  +2

Quoting Nii:

Kes ta siis oli ka.


No daevalt, et see mees ennast reklaamida julgeb! Hea, kui üldse unustatakse... .
  -5

Quoting rene:

Hea kohe lugeda et meie päästjad nii kiired ja tasemel. SUPER


5 minni :u :u NO tubli siis.
  +8
Hea kohe lugeda et meie päästjad nii kiired ja tasemel. SUPER
  +7
...igal juhul õnneliku lõpuga juhtum . Arvan,et kodaniku julgus väärib tähelepanu. Päästeteenistuse 5 minutit hetkest kui tuli kõne on hetkel arusaadavalt tõepärane ja vastab headele tavadele ning edaspidine arutelu toimub muidugi suviti Eesti pikamaa ujumis etappide raames . Päästevesi kandmise nõue tuleb endale harjumuseks teha ka siseveekogudel. Tänapäeva nõuetele vastavad päästevestid jätavad mulje,et nagu polekski midagi kuid vette kukkudes toovad teid ikkagi õigesse asendisse vees jne...
  0
Kes ta siis oli ka.

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD