Tuletõrjuja sai kaht inimest ja koera leekidest päästes vigastada

pilt on illustratiivneIda-Virumaal jäid ööl vastu pühapäeva tulekahju tõttu eramaja teisele korrusele lõksu kaks inimest ja koer, keda päästes sai üks tuletõrjujatest vigastada.

Häirekeskus sai tulekahjust teate kell 04.25, kui Jõhvis Koidu tänaval täitus eramaja suitsuga. Päästjate saabudes põles kahekorruselise kivist eramaja esimene korrus lahtise leegiga ning suits oli levinud teisele korrusele. Päästjad alustasid kustutustöödega ning suitsusukeldujad inimeste otsimisega.

Maja teisele korrusele olid leekide ja suitsu tõttu lõksu jäänud kaks inimest, kelle päästjad majast välja aitasid ning kiirabile üle andsid. Kiirabi viis ühe kannatanutest vingumürgituse kahtlusega Ida-Viru keskhaiglasse. Päästjad tõid põlevast majast välja ka koera, kes vigastada ei saanud.

Päästetööde käigus sai vigastada üks päästja, kelle kiirabi viis Kohtla-Järvele Ida-Viru keskhaigla erakorralise meditsiini osakonda tervisekontrolli.

Tulekahju saadi kontrolli alla kella 4.47 ajal ja kustutati kella 5.20-ks.

Põlengu tagajärjel põles maja esimene korrus seest peaaegu tühjaks, teine korrus sai tugevaid kuuma- ja suitsukahjustusi.

Tulekahju tekkepõhjuse selgitab välja menetlus.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD