Saaremaa rallil sõitis võistlusauto publikusse

Saaremaa rallil sõitis võistlusauto publikusse, kiirabi toimetas sündmuskohalt ära kuus viga saanud inimest.

Ralli teise võistluspäeva esimesel Kaugatuma kiiruskatsel sõitis Mitsubishi Lanceril võistelnud Vene piloot Jevgeni Rogov teelt välja publikusse.

Saaremaa ralli pressiesindaja Margus Kiiver ütles BNS-ile, et kuue pealtvaataja vigastused ei olnud eluohtlikud, mõni sai raskemalt viga, mõni kergemalt. Erinevate meediaväljaannete infot, nagu oleks üks raskemalt viga saanud pealtvaataja toimetatud kopteriga Põhja-Tallinna regionaalhaiglasse, Kiiver hetkel kinnitada ei osanud.

„Pärast võistluse lõppu koguneb žürii koosolekuga paralleelselt ka õnnetusjuhtumi uurimise komisjon, mis kuulab ära nii turvatöötajate kui kõigi teiste poolte ütlused. Seejärel tehakse ka otsus ja öeldakse, kus täpselt olid pealtvaatajad ja mis juhtus,“ sõnas ta. Žürii koguneb tema sõnul kell 19.30, õnnetusjuhtumi komisjoni ei saa varem kokku kutsuda põhjusel, et komisjoni liikmed on töös jätkuva ralli korraldamise juures.

Õnnetusse sattunud ralliauto piloot Rogov ütles kümmekond minutit pärast õnnetust ajalehele Saarte Hääl, et ei tea, mis juhtus. “Sõitsin lihtsalt otse," sõnas ta.

Üks Saaremaa rallil vigastada saanud pealtvaataja toimetati kopteriga Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse, tema seisund on stabiilne.

Põhja-Eesti Regionaalhaigla kommunikatsioonijuht Inga Lill kinnitas BNS-ile, et üks inimene toodi Saaremaalt Regionaalhaiglasse. Tema vigastused on Lille sõnul rasked, aga seisund on stabiilne.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD