Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetus

Möödunud nädalavahetusel registreeriti prefektuurides 203 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 1 raske tervisekahjustuse tekitamine, 2 vägistamist, 3 röövimist, 2 avaliku korra rasket rikkumist ning 113 varavastast kuritegu. Viimaste seas oli 108 vargust (eluruumidest 19 ja sõidukitest 16) ning 2 sõiduki vargust või omavolilist kasutamist.

Registreeriti 2 narkootikumide vahendamise ja 9 narkootikumide omamise või tarbimise juhtumit. Juhtus 9 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 14 inimest. Tabati 51 alkoholi- ja 2 narkojoobes sõidukijuhti.

Registreeriti 625 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 26 välismaalast, registreeriti 10 piirirežiimi rikkumist ja 2 ebaseaduslikult riigis viibinud välismaalast. Avastati 5 salakaubavedamise juhtumit.

Põlvamaa

Vargused

Ööl vastu 14. oktoobrit varastati Kanepi alevikus Apteegi tänaval aiaga piiratud territooriumil asuvast kõrvalhoonest kaks mootorsaagi Husqvarna ja kuus liitrit saebensiini segu. Samuti varastati maja välisukse võtmed ja hoovil olnud kahest sõidukist süütevõtmed.

Ajavahemikul 10.-12. oktoober varastati Räpina vallas Nulga külas talu kõrvalhoonest murutraktor Husqvarna Rider 1118. Kahju on 2500 eurot.

Võrumaa

Ähvardamine

Politseile laekus teade, et 13. oktoobri õhtul ähvardas joobes mees Haanja vallas Palanumäe külas teisi. Ähvardaja toimetati esialgu kainenemisele.

Vargused

12. oktoobril varastati Võrus Tallinna mnt tanklas mobiiltelefon ja dokumendid. Kahju on 140 eurot.

Ajavahemikul 9.-12. oktoober murti  Rõuge vallas Nursi külas sisse garaaži ja varastati murutraktor ning ATV.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD