Liiklusliin 14900 on politsei hädaabinumbri 110 noorem vend

VIDEO:

Liiklusliin 14900 on politsei hädaabinumbri 110 noorem vend

Lõuna-Eesti liikleja, kas sind häirivad kihutajad, suunatuleta manöövrid, ülekäiguraja eiramine? Kui jah, siis mida teha? Kas helistada 110? Aga see on ju politsei hädaabinumber!

Õige valik on lihtne. Lõuna prefektuuri teeninduspiirkonnas asuvates maakondades (Jõgeva, Põlva, Tartu, Valga, Viljandi ja Võru) töötab liiklusliini number 14 900, kuhu võib helistada igaüks, kes märkab liiklusrikkumist.

Patustajatega võetakse ühendust ja juhitakse tähelepanu ebakorrektsele käitumisele. Selline vahetu rikkumise järgne manitsus mõjub kohe ning senine liiklusliini tööpraktika on näidanud, et inimlik suhtlemine läheb liiklusrikkujatele sageli rohkem korda kui karistus.

Nüüd oleme nõuks võtnud anda liiklusliinile võimalikult laia kõlapinda ja kaasanud selleks oma ala vintskemad tegijad. Eesmärk on viia liiklusliini olemus ja number 14900 paljudele televisiooni ja interneti vahendusel koju kätte. Oma õla on alla pannud Teater Vanemuine, kus näitlejate abiga filmiti viis reklaamklippi, kus läbi korstnapühkija ja teed ületava neiu vahel tärkavate tunnete infot liiklusliini tegevuse kohta. Iga klipp sisaldab ühte igapäeva liikluses nähtavat ebakorrektset käitumist, mille puhul liiklusliin tõhusat abi pakub ja helistajate abil meie kõigi heaolu ja turvalisust parendab.

Liiklusliini tutvustavad klipid leiad kodulehelt www.liiklusliin14900.ee. Head vaatamist ja äratundmist!

Lõuna prefektuur tänab kõiki projekti elluviijaid: Teater Vanemuine, Paavo Nõgene, Urmas Lennuk, Mart Kivastik, Hannes Kaljujärv, Ragne Pekarev, Silver Vahtre, Jürgen Puistaja, ansambel Supernova, Ö Stuudio, Martin Kikas, Tair Timmi, OÜ Stop, Anne Noortekeskus, Urmas Reisberg, Villa Margaretha.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD