Putukatõrjega hoogu läinud mees mürgitas ka nii ennast kui naabrit

www.sinusober.euTallinnas põhjustas putukatõrjega hoogu läinud mees kolmapäeva pärastlõunal nii endale kui ka naabrile kerge mügituse.

Häirekeskus sai Haaberstis Paldiski maanteel keemilise reostuse kohta teate kell 13.20 ning sündmuskohale kiirustanud päästjad tegid kindlaks, et inimene oli teinud oma korteris putukatõrje mürgiga prussakatõrjet. "Selle tulemusel tekkisid tal hingamisraskused ning naabrite kutsutud kiirabi viis ta tervisekontrolliks haiglasse. Õnneks polnud sümptomid tõsised, mees lubati peale kontrolli kodusele ravile," ütles Põhja päästekeskuse pressiesindaja BNS-ile.

Ühel sündmuskohal viibinud naabril tekkisid samuti hingamisraskused ning kiirabi vaatas ta kohapeal üle, kuid edasist meditsiinilist abi vaja polnud.

Erikeemiatalituse töötajad koos päästjatega tegid kahes korteris ning hoone trepikojas mõõtmised, leidmaks inimesele kahjulikke aineid. "Midagi ohtlikku polnud. Samuti ei olnud tervisehädasid ülejäänud majaelanikel. Päästjad tuulutasid eluruumid," lisas pressiesindaja.

Kuna mitmes korteris polnud inimesi kodus, jätsid päästjad koostöös korteriühistuga teate, milles paluti elanike saabudes tuulutada igaks juhuks korteriruumid.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD