Riigikogu suurim puuduja oli Mart Laar

Mart Laar Foto: VTSuurim riigikogu istungitelt puudumiste arv lõppeval aastal oli pikalt haiguslehel olnud IRL-i auesimehel Mart Laaril, kellele järgnes parteitu Isamaa ja Res Publica Liidu fraktsiooni liige Juku-Kalle Raid.

Laar osales lõppeval aastal vaid 14-l istungil, kuid kuna ta liitus riigikoguga alles aasta keskel, oleks ta kokku saanud osaleda 71-l istungil. Laar puudus haiguse tõttu 57-lt istungilt.

Terve aasta riigikogus veetnud saadikute seas oli suurim puuduja Juku-Kalle Raid, kes osales 128-st istungist 74-l.

14-lt istungilt puudus Raid välislähetuse tõttu, 37-lt istungilt puudus ta muul põhjusel ja kolmel istungil ei osalenud ta ilma põhjuseta.

Raidile järgnes reformierakondlane Imre Sooäär, kes osales 93-l istungil. 22 puudumist olid Sooäärel välislähetuse tõttu, 10 haiguse tõttu, kaks muul põhjusel ja üks põhjuseta.

94-l istungil osalesid reformierakondlane Tarmo Leinatamm ja sotsiaaldemokraat Urve Palo, 97-l keskerakondlane Mailis Reps ja 98-l IRL-i kuuluv Marko Mihkelson.

Kõigil 128-l riigikogu istungil käisid refrmierakondlane Aare Heinvee, IRL-i kuuluv Andres Jalak, keskerakondlane Enn Eesmaa, reformierakondlane Meelis Mälberg ja samuti Reformierakonda kuuluv Rein Aidma.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD