Politsei tuvastas lapsi vedanud bussijuhil alkoholijoobe

Pilt on illustratiivneNädala alguses tabasid Põlva politseinikud väikebussi roolist alkoholi tarvitanud mehe, kusjuures bussis reisis kaasa tosin last ja kolm täiskasvanut.

Esmaspäeva hommikul viisid Põlva patrullpolitseinikud lPõlva ringteel läbi kontrollaktsiooni sõidukijuhtide kainuse kontrollimiseks ja alkoholi tarvitanud roolikeerajate liiklusest kõrvaldamiseks. Kokku kontrolliti 498 sõidukijuhti ning ühel Ford Transitit juhtinud 69-aastasele mehel tuvastati ka lubatud alkoholi piirmäära ületamine. Peale juhi oli 17-kohalises väikebussis kaasreisijateks 12 last ja kolm täiskasvanut.

Politseinikud kõrvaldasid mehe juhtimiselt ning kaasreisijatel tuli teekonda jätkata jalgsi.

„Arusaamatu ja absoluutselt vastutustundetu käitumine kutselise juhi poolt, kes paneb joobnuna sõitma asudes ohtu ühekorraga tosina lapse ja teiste liiklejate elud,“ kommenteeris Põlva patrullteenistuse vanemkomissar Toomas Lihtmaa.

Politsei on jätkuvalt karm ja resoluutne nende sõidukijuhtide suhtes, kes alkoholi tarvitanuna liiklema kipuvad. Ühtlasi paneb politsei inimestele südamele, et nad teataksid joobekahtlusega sõidukijuhti silmates sellest kindlasti lühinumbrile 110. Märganud rikkumist, mis ei nõua kohest politseilist sekkumist, saab teada anda Lõuna-Eesti liiklusliini lühinumbril 14900.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD