Menu

.      

Võru reoveepumplaid soovivad rekonstrueerida Merko, Vensen ja Taskar

www.voruvesi.ee

AS-i Võru Vesi riigihankele kolme reoveepumpla rekonstrueerimiseks esitasid oma pakkumised  vee- ja kanalisatsioonitrasside ehitaja Vensen, TREV-2 gruppi kuuluv Taskar OÜ ning Merko Ehituse kontserni kuuluvad ehitusettevõte Merko Ehitus Eesti koos tütarettevõttega Merko Infra.

 

Pakkumiste hinnad jäid ilma käibemaksuta vahemikku 232 000–420 000 eurot, ütles Võru Vee arendusjuht Marko Tolga BNS-ile.

Võru Vesi soovib ühe pakkuja käest täpsustavalt küsida, kas pakkuja soovib pakutud madala hinnaga lepingut sõlmida, märkis Tolga. Hanke võitja võiks selguda lähinädalatel, ütles ta.

Hanke sisuks on Pikk tänav 6a, Kuuse tänava ja Kubja põik tänava reoveepumplate rekonstrueerimine ning kõige mahukamad tööd on hanketeate kohaselt plaanis Pika tänava pumplas, kus on kavas rajada uus elektri– ja automaatikasüsteem koos kaugjuhtimiskeskusega ühendamisega, vahetatakse pumbad ja torustikud, paigaldatakse võre ja press, rajatakse ventilatsioonisüsteem, rekonstrueeritakse pumpla hoone, rajatakse piirdead, teekatted ja haljastus.

Hanke eeldatav maksumus ilma käibemaksuta oli hanketeate järgi 255 736 eurot ja seda rahastatakse Keskkonnainvesteeringute Keskuse veemajanduse keskkonnaprogrammist.

Pakkuja majandusaastate 2009–2011 keskmine netokäive pidi olema olnud vähemalt 400 000 eurot ja kolme aasta peale kokku 1,2 miljonit eurot. Hankelepingu sõlmimise kriteerium on madalaim hind.

 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD