Tulekahjudes on tänavu hukkunud 14 inimest

Tänavu on kolme esimese kuu jooksul tulekahjudes hukkunud kokku 14 inimest, tegu on viimaste aastate madalaima näitajaga.

Selle aasta esimese kolme kuu jooksul hukkus tulekahjudes kokku 14 inimest, neist kuus jaanuaris, viis veebruaris ja kolm märtsis.

Harjumaal on tuli tänavu nõudnud kolme ning Raplamaal ja Jõgevamaal võrdselt kahe inimese elu. Järvamaal, Põlvamaal, Pärnumaal, Saaremaal, Tartumaal, Valgamaal ja Võrumaal on kolme kuu jooksul tulekahjudes hukkunud igaühes üks inimene.

Päästeameti pressiesindaja ütles BNS-ile, et enam kui 70 protsenti inimelu nõudnud tulekahjudest juhtusid hoonetes, kus puudus suitsuandur ning esialgsetel andmetel oli kahel kolmandikul tulesurmade põhjuseks hooletu suitsetamine siseruumides.

"Tänavu oli nii märtsi kui kolme kuu kokkuvõttes tulesurmade arv üle aastate väikseim," lisas pressiesindaja..

Mullu hukkus esimese kolme kuuga tulekahjudes 22 inimest. 2011. aastal hukkus sama ajavahemiku jooksul 33, sama palju oli kolme esimese kuu jooksul hukkunuid ka 2010. aastal. 2009. aastal nõudis tuli esimese kolme kuu jooksul 17, 2008. aastal 37 ning 2007. aastal 45 inimest.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD