Üleriigiline liiklusliin on juunis saanud üle 600 kõne

Politsei- ja Piirivalveamet

Alates juunikuust, mil politsei liiklusliin 14900 üleriigiliselt tegevust alustas, on lahendatud enam kui 630 teataja liiklusalane mure, ühtlasi on politsei saanud liiklusliini kohta ka palju positiivset tagasisidet.

 

Statistika näitab, et suurim helistajaaktiivsus on juunist alates olnud liiklusliinile nii Lõuna- aga ka Põhja-Eestis. Samas on liiklusliin abistanud kaasa ka juba näiteks väljaspool Eestit tekkinud mure lahendamisele. "Nii helistas teisipäeval liiklusliinile tartlanna, kelle mees töötab Soomes. Viimane märganud, et ehitatava maja juurde on liiglähedale pargitud liigkallis Eesti registreerimisnumbriga sõiduk ning palus naisel ühendust võtta liiklusliiniga. Et ehitusjärgus oleva maja katuselt midagi hinnalisele sõidukile ei kukuks, võttis liiklusliini operaator ühendust Soomes paikneva autoomanikuga ning masin sai ümber pargitud," kirjeldas Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Peitel liiklusliini tööd.

Üleriigilisele liiklusliinile 14900 oodatakse iga päev kell 7-19 teateid kergematest liiklusrikkumistest, mis ei nõua politsei operatiivset sekkumist.

 


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD