Menu

.      

Mida toob aasta 2019? Edda Pauksoni suur horoskoop

  • Kirjutas Edda Paukson

Edda Paukson 

Et oma aasta veelgi sujuvamaks muuta, võite soovi korral heita pilgu ka raamatusse „Pauksoni astroloogiline abimees 2019”, mis on ilmunud juba 30 aastat järjest.

Väga palju mõjutab meid retrograadse Merkuuri liikumine, sellised perioodid on meil kolm korda aastas. Täpsed ajad ja mõjud selle kohta leiate abimehest lk 22. Iga päeva Kuu mõju meie meeleolule leiate lk 17. Aiapidajad leiavad nõuandeid terve aasta jooksul. Küllalt hea oleks, kui arvestaksite ka hoiatustega, mis on kirjas iga päeva kohta.

Leheküljelt 124 leiate aga täpsema aastaprognoosi, mis on antud eluvaldkondade ja perioodide kaupa.

Meeldivat aastavahetust!

Jäär Aasta annab väljundi teie pikaajalisele ettevalmistusele muudatusteks töös ja karjääris. See on aasta, mis annab võimaluse teha reaalseid muudatusi, sest struktuuride loomise planeet Saturn on teie karjäärimajas. Juhul kui vahetate ametit, on see muudatus paljudeks aastateks.

Aasta on hea enesetäiendamiseks, võite õppida juurde ka uue eriala, mis peale kõige muu võib teid viia ka sootuks teise riiki või koguni kontinendile. Noortel Jääradel, kes on otsustanud alustada õpinguid ülikoolis, on siht silme ees ning valik aegsasti tehtud.

Rahaline seis on aasta jooksul muutuv, sest tõenäosus raha paigutamisel impulsiivseid otsuseid teha on küllalt suur. Eriti tähelepanelik tuleks olla veebruaris ja aprillis, sest sel ajal on tavapärasest suurem oht pettuse ohvriks langeda. Kõigest hoolimata olete aasta jooksul kindlustatud püsiva sissetulekuga – iseasi, kuivõrd rahul te sellega olete.

Kodust elu võiks iseloomustada märksõnaga „hoolivus”. Nii mõnedki varasemad erimeelsused leiavad lahenduse, ilmselt tänu teie avatusele. Teil on värvikaid ideid kodu noorenduskuuriks ning mugavuste loomiseks, millesse kaasate entusiastlikult kogu oma pere, kuigi nende entusiasm ei pruugi teie omaga võrreldaval tasemel olla. Lõpptulemus on aga kõigile rõõmuks. Parim aeg sellisteks ettevõtmisteks on juuni ja juuli. Suvel võib mõni Jäär suisa uue kodu soetada või kinnisvarasse investeerida.

Suhted on stabiilsemad kui eelmistel aastatel. Abielus on õnne ja armastust, samas oskate peale partneri heade iseloomuomaduste ka varjukülgi näha. Enamasti valitseb teie vahel harmoonia ja üksmeel, rahulolu oleneb sellest, kui hästi toimivad seksuaalsuhted. Kui olete üksik, siis on sel aastal suur võimalus armastav kaaslane leida. Või leitakse hoopis teid.

Lastega tegelete sel aastal rohkem kui varem, võtate eeloleval suvel üheskoos ette mõne hariva reisi, mis samas ka nende silmaringi laiendab. Olete särtsakas ning osalete meelelahutuslike ürituste korraldamisel. Võtate suvest, mis võtta annab. Te ei jäta tähelepanuta suguvõsa vanemaid liikmeid ega unusta nende tähtpäevi. Pere on teie jaoks eriline ja väga oluline.

Aasta jooksul vajate sõprade nõuandeid, võite leida tutvuskonnast uusi sõpru, kes jäävad teie ellu pikemaks ajaks. Saavutate ühiselt midagi olulist, on see siis osalemine harrastusteatris või mõnel spordialal.

Tervise eest hoolitsete varasemast rohkem. Leiate, et sõeluuringutes on vajalik osaleda. Iga vähimagi terviseprobleemiga pöördute arsti poole. Tavalisest rohkem Jäärasid on sel aastal ka hambaarsti ukse taga. Juulis-augustis tuleks hoiduda ülepingest.

Sõnn Aasta märksõnadeks võiksid olla huvitavad väljakutsed ja üllatused. Kui kasutate süsteemset mõtlemist ja kiiret taipu, olete ise aktiivne ja originaalne, et leida uusi väljakutseid, siis ei lase ka saavutused end pikalt oodata.

Töös sujub kõik plaanitult, samas on olemas võimalus saada ootamatult mõni uus pakkumine, mis võib teie senist elukorraldust põhjalikult muuta. Sel aastal olete uuteks sammudeks valmis, et karjääris edu saavutada. Pole välistatud ka mõne erakonnaga liitumine, et püüda poliitika kaudu tuntust koguda.

Rahaline seis kipub olema ebastabiilne, teil on oht teha mõtlematuid väljaminekuid. Samas on tööandjalt garanteeritud pidev sissetulek, nii et kokkuvõttes peaksite omadega kenasti toime tulema. Eelneva olukorra tõttu keerlevad teie mõtted pidevalt raha ümber, see teeb teid närviliseks. Püüdke asja natuke rahulikumalt võtta, sest raha on küll oluline, kuid elus on ka teisi väärtusi.

Aasta on suurepärane enesetäiendusteks ja õpinguteks. Olete kohusetruu, peate kinni tähtaegadest ning õpitu talletub kergesti.

Kodune elu on igati meeldiv, suhted lähikondsetega on soojad. Uue kodu otsimiseks on aasta eriti soodus, paremaid võimalusi selleks võib olla suvekuudel. Sel aastal naudite külaliste vastuvõtmist ning tõenäoselt hakkate ka ise senisest rohkem sõpradega perekonniti suhtlema.

Sõnni abielu sujub tõrgeteta. Saate jagu kõigist raskustest, juhul kui neid peaks ette tulema. Teie kooselu muutub sel aastal isegi värvikamaks. Tõenäoselt võtate koos kaasaga ette mõne reisi, see toimub ilmselt sügise poole. Nii mõnedki üksikud Sõnnid võivad just nüüd endale partneri leida. Olete ka ise aktiivne, et leida oma ellu uut suhet. Kired ja arm löövad lõkkele oktoobris ja novembris.

Lastega saavutate sel aastal suurepärase kontakti. Abistate ja suunate neid, kui nad seda vajavad. Sõnni peres on oodata järelkasvu suve lõpus.

Tervet aastat iseloomustab soov kultuurisündmustest osa võtta. Teid vaimustavad reisimine, seltskondlikud üritused ja koosviibimised. Viimased aastad ei ole te saanud nii meelelahutuslikku ning pingevaba elu omale lubada kui nüüd. Aasta jooksul võib tulla ka toredaid üllatusi erinevates eluvaldkondades. Võimalik, et te ise naudite rõõmuvalmistamisest teistele, heategevusprojektides osalemisest. Haarake kinni kõigest uuest, mida elu teile pakub.

Tervis on Sõnnidel hea. Seda enam, kui te ei pane seda proovile. Ilmselt tegelete meelsasti tervisespordiga ning käite regulaarselt arstlikus kontrollis. Septembris-oktoobris ei maksa ennast külmetada. Riietuge ilmale kohaselt, kui te ei taha häälest ilma jääda.

Kaksikud Ilmselt ootab teid ees huvitav aasta arvukate reisidega, millest olulise osa moodustavad töö- või õppereisid. Oskate olla avatud kõigele uuele, mida elu teile lähiajal pakkuda võib. Kasutage seda aega tööalaste sihtide seadmiseks. Noored Kaksikud on oma sihid kenasti paika seadnud ja teavad täpselt, millist eriala õppima minna.

Teie töö ja karjäär sujuvad viperusteta, eriti kui olete loomeinimene. Muudatusi te oma töös eriti ei tee, kui just keegi teile midagi ahvatlevat ei paku. Võimalik, et ka uute võimaluste korral jääte truuks oma senisele tööandjale. Erilisi ambitsioone teil pole, samas oskate praegusel töökohal loomingulisust üles näidata. Seda enam, et suhted töökaaslastega on soojad ja konstruktiivsed. Veebruaris, märtsis ja aprillis võite saada ametikõrgendust või suureneb teie palk.

Rahaga tulete igati kenasti toime, oskate oma kulutusi planeerida, kitsikusse te ei jää. Suvel võib teie rahaline seis oluliselt paraneda. Ilmselt pakutakse teile mingit lisatööd, mis teid rahuldab, loomulikult on ka tasu selle töö vääriline.

Kodune elu on samuti veatu ning veedate palju aega pereringis. Teie kodu on teie kindlus, seda sõna kõige paremas mõttes. Lastele olete suurepäraseks eeskujuks oma optimistliku ellusuhtumise ja mõistusega. Samas püüate laste jaoks leida nii palju aega, kui nad seda vajavad.

Partnerlussuhetes on kõike, mida seal olema peab, nii armastust, kirge kui ka soojust. Erimeelsused suudate sujuvalt lahendada, kuid peate arvestama, et mõlemad pooled vajavad aeg-ajalt ka hingamisruumi.

Kui olete üksik, siis suure tõenäosusega kohtute sel aastal oma tulevasega, kellega ühist pesa punuda. Olge vaid kindel, et inimesel, kelle armastust võita püüate, on teile ikka romantilisi tundeid pakkuda.

Aasta jooksul liigute palju ringi, kohtute huvitavate inimestega. Sellise aktiivse suhtlemise tulemusena leiate teiste hulgast hingesugulase. Oskate minevikukogemusi tänasesse päeva üle tuua, samas hoiate pilgu tulevikul. Teile meeldib koos kaaslastega aega veeta ja lõbutseda, ette võib tulla ka mõni väike flirt, seda isegi siis, kui olete abielus.

Tervis on igati hea. Kasutate igat võimalust, et toonust tõsta. Võimalik, et hakkate tegelema mõne spordialaga, kusjuures teie vanus pole sealjuures oluline. Aasta viimastel kuudel olete vastuvõtlik külmetushaigustele.

Vähk Probleemid ja keerukad olukorrad kipuvad olema algava aasta märksõnadeks. Aasta esimene pool võib tuua olulisi muudatusi töises plaanis. Ettevõtte reorganiseerimise käigus või ka sisepingete puhul võib tekkida koguni võimalus, et kaotate töökoha. Kujunenud olukorras pole teil kuigi lihtne uut tööd leida. Nii võitegi end leida olukorrast, kus otsustate omandada mõne täiesti uue ameti, mis omakorda ei taha erinevatel põhjustel väga ladusalt edeneda.

Kui on soov pürgida mõnele paremale ametikohale, põrkute ootamatutele takistustele, samuti kipuvad töövestlused luhtuma. Oleks igati mõistlik olemasoleval töökohal rahulikult aasta lõpuni püsida ning ise käimasolevatesse protsessidesse mitte sekkuda.

Ärge laske end häirida sellest, et nii mõnedki inimesed teid mõista ei suuda. Jaanuaris ja aprillis on väike võimalus oma ambitsioonikaid plaane ellu viia. Nendel aegadel on teie vaateväljas mitu soodsat võimalust uuteks väljakutseteks. Noored Vähid on suure probleemi ees, kui tuleb valida eriala ning praegusest mugavustsoonist väljatulemise vahel.

Teie rahaline seis ei ole eriti kiita. Igakuine töötasu küll ei kahane, kuid sellele ei paista kusagilt lisa tulevat. See teeb Vähid närviliseks, sest teil pole vähimatki võimalust säästa. Säästmine on aga teile loomuomane eluviis. Sellest ka oht, et kipute koonerdama või aeg-ajalt jätate isegi kõige hädavajalikumad asjad muretsemata. Väike valguskiir koidab rahalistes tehingutes juulis ja augustis, siis võite õnneliku juhuse läbi oma sissetulekuid suurendada. Lotovõit võib olla üheks selliseks võimaluseks.

Vähkidel pole sel aastal reisimisi ette näha, samas vajate just nüüd puhkust ning rutiinse argipäeva asemel eksootilisi elamusi. Seega tuleks mõni puhkusereis teile ainult kasuks ning parem, kui teeksite seda partneriga koos. Sobivad ajad selleks on veebruar, märts, aprill. Vajate just sel ajal akude laadimist, et hiljem paremini tööga toime tulla.

Vähid on sel aastal kodukesksed ning raske on teid oma urust välja kangutada. Samas kipute alatihti torisema ning elukaaslase iga väiksemagi märkuse peale solvuma. Kodus võib ütlemisi tulla ka raha pärast. Võimalik, et muret põhjustab vanemate tervis. Kui teil on oma aed, siis seal toimetades maandate heal meelel päevapingeid ning naudite tulemusi. Lilledega tegelemine viib teie mõtted argimuredest eemale ning mõjub kosutavalt.

Teie abielu kulgeb igasuguste muutusteta, kooselu on muutunud rutiinseks ning tundub igavavõitu. Süüdistate teineteist vähese tähelepanu ja suhtekülmuse pärast. Samas on aasta hea selleks, et partneriga tulevikuplaane arutada. Oskate rahulikult ja ausalt rääkida põhjustest, mis teid on teineteisest eemale viinud ning läbisaamist jahutanud. Olete suures romantikanäljas, kuid te ei hakka seda ka väljastpoolt kodu otsima.

Kui olete üksik, ei näita te partneri leidmiseks vähimatki aktiivsust üles, kui just mõni vastassoo esindaja teile pilku ei heida. Siis võite küll suhte loomise initsiatiivi enda kätte haarata. Armumiseks on november ja detsember südantsoojendavad kuud. Selleks ajaks on teie arutelud abikaasaga samuti läbi saanud ning teie kooselu muutub tundeküllasemaks.

Lastega suhtlemine toidab teie emotsioone. Oskate neid ära kuulata ning võimalik, et just sel aastal muutub teie omavaheline läbisaamine soojemaks. Samas ei talu te laste sõnapidamatust ega nende korraldatud riskantseid trikke. Selles suhtes olete üsna karm ning korra suhtes nõudlik. Väga oluline on teie jaoks laste edukus, nende saavutused nii spordis kui ka huvialaringides. Paljude Vähkide perre võib sel aastal sündida beebi.

Tervis on üldiselt korras. Isegi sel juhul, kui olete hädas mõne haigusega, paranete uskumatult kiiresti. Õnneplaneet Jupiter liigub teie tervisesektoris. Võimalik, et nii mõnedki Vähid hakkavad meditsiini vastu huvi tundma. Hea aasta alustada tervisespordiga. Kindlasti võtate ette teile pakutavad sõeluuringud ning vähimagi terviseprobleemi korral pöördute spetsialistide poole.

Lõvi Ees on ootamas küllaltki keeruline aasta, eriti töö ja karjääri osas. Võimalik, et praegune töö on end ammendanud või on tekkinud erimeelsusi töökaaslastega. Pole välistatud, et satute tööandjaga konflikti. Oht on enda järel uks pauguga kinni lüüa, mõtlemata tagajärgedele. Uut meelepärast tööd on sel aastal üsna raske leida. Oht on ka selles, et Lõvi võidakse talle endale ootamatult vallandada. Mõistlik oleks ise mitte mingeid muudatusi ette võtta ega neid ka provotseerida enne, kui teil pole uue töökoha suhtes väljavaateid silmapiiril.

Teie pingetaluvus pole kõrgvormis, kuid kahjuks kipute kiireid otsuseid tegema, põletades enda järel kõik sillad. Kerge on katkestada suhteid nendega, kellega teil praegu midagi ühist ei ole.

Kui teil on plaan õppima minna või täienduskoolitus läbida, on üsna keeruline sobivat eriala valida. Ehk peaksite selles osas usaldama kogemustega sõpra või oma ala asjatundjat, kes oskavad teid vajaduse korral suunata. Kord juba valiku teinud, lähevad õpingud hästi.

Rahaline seis on Lõvidel hea, oskate säästa ja mõistlikult kulutada. Sissetulekud võivad olla varasemast küll veidi väiksemad, kui just mõni kõrvaltöö ei anna teile üsna suuri summasid. Laenamisest ja laenutamisest peaksite sel aastal kindlasti hoiduma..

Kodune elu sujub tõrgeteta, suhted lähikondsetega on suurepärased. Abistate üksteist ka siis, kui abi otsesõnu ei palutagi.

Oma kodu te tõenäoliselt vahetama ei rutta, küll aga võite olemasolevat paremaks muuta, olgu muudatuseks siis mõningane remont või siis lihtsalt kodukujundus.

Partnerlussuhted kulgevad üsna kenasti, olete armastav ja suuremeelne. Kooselu on puhas rõõm ja toidab teie hinge. Annate partnerile vabaduse tegeleda meeldivate hobidega ega ole väiklaselt armukade. Suhtlete ka ise oma vanade koolikaaslastega ning soojendate üles suhted sõpradega. Kui olete üksik, siis on üsna tõenäoline, et armastus punub teie südames pesa ning veedate meeldiva kaaslase seltsis vaimustavaid hetki.

Lastele olete hea vanem sõber, kes oskab neile igas olukorras nõu anda ega õienda nende kallal pisiasjade pärast. Suunate oma energia teile lähedaste inimestega suhtlemisse. Võimalik, et lävite senisest rohkem õdede-vendadega ka perekonniti, võtate suvel ette ühise reisi. Lõvidel on sel aastal soov rohkem rännata ning silmaringi avardada, eriti paeluvad teid eksootilised maad. Kui teil on hobisid, siis tegelete nendega süvitsi. Võimalik, et tekib mingi uus harrastus, millele kulutate päris palju aega ja raha.

Tervis on veidi muutlik, välja võib lüüa mõni tõsisem terviserike, mis vajab põhjalikumat uurimist. Iga pisemgi külmetus võib haiguse muuta krooniliseks, mistõttu tuleks ka näiliselt lihtsa terviserikke puhul seda korralikult ravida.

Neitsi Aasta kohta võiks öelda, et kõik on teie enda kätes – olete ise oma õnne sepp. Ise te suuri muudatusi ei planeeri, olles rahul sellega, mida elul teile praegu pakkuda on. Aprillis ja mais võite saada ametikõrgendust. Ette võib tulla ka reise, kuid need on peamiselt tööreisid ja lühiajalised. Suudate jääda tasakaalukaks ka olukordades, kus töö juures võivad tekkida konfliktid, jäädes tänu sellele tekkinud sisepingetest puutumata. Vajaduse korral suudate olla ka tekkinud vastasleeride lepitajaks. Võite töökaaslaste seast leida omale mõttekaaslase, kellega teil on ühine soov maailm elamisväärsemaks paigaks muuta.

Juhul kui Neitsitel tekib vajadus enesetäienduseks või täiesti uue eriala omandamiseks, siis on nad selleks täiesti valmis, tundes, et sellest sõltub suuresti nende tulevik. Peate arvestama sellega, et õpingud nõuavad teilt täit pühendumist, see omakorda aga sunnib teid mugavustsoonist välja tulema, millestki koguni loobuma. Varasemale glamuurile eelistate looduslähedust ning senisest oluliselt säästlikumat eluviisi.

Oma rahaasjad suudate kenasti kontrolli all hoida. Kui peakski ette tulema mõni keerulisem periood, leiate kiirelt võimalusi olukorra lahendamiseks, olgu siis lisatööna või ka mõnel muul moel. Oskate vajaduse korral sel aastal ka vähemaga läbi ajada. Raha laenamisest ja laenutamisest peaksite igal juhul hoiduma. Senisest rohkem võite endale lubada septembris ja oktoobris, sest siis on oodata suuremat raha kas preemiana või lisatöö eest.

Aasta jooksul on Neitsi jaoks kõige olulisem kodu ning suhted kodustega. Pole sugugi välistatud, et just sel aastal saab võimalikuks teie ammune unistus ning te soetate endale uue kodu.

Abielu kulgeb rahulikult ja mõnusalt. Kui teie pea kohale kogunevadki pilved, oskate partneriga olukorra lahendada ning kooselus paistab taas päike. Olete aga üksik, siis pole te valmis mõne vastassoo esindajaga kooselu eesmärgil tutvust sobitama. Veebruaris võib siiski juhtuda, et mõne Neitsi südames lahvatab armuleek, mida romantiline kaaslane aktiivselt toidab.

Lastega on Neitsitel usalduslik läbisaamine, kuigi te ise näitate aeg-ajalt nende suhtes liigset rangust. Võtke vabamalt, tuletage meelde oma teismelise iga. Ärge võtke neilt vabadust ega tegutsemislusti, sel moel sujuksid paljud asjad senisest märksa paremini. Suve poole võib mõni Neitsi pere juurdekasvu oodata.

Tervis on veidi muutlik. Mõned varasemad haigused võivad endast märku anda. Kindlasti tuleks sel juhul arsti poole pöörduda. Aasta vältel olete vastuvõtlik haigustele, on see siis gripp või kõhuhädad, nii et olge valvas ning hoiduge haiguskolletest kaugemale.

Kaalud Näib tulevat üsna meeldiv aasta, töö ja karjäär kulgevad tõusujoones. Lõpuks ometi olete enda jaoks leidnud sobiva töörütmi ega pea hommikul kaheksast õhtul viieni töötama. Elate lootuses, et peagi on teil senisest rohkem vaba aega. Kui ka olete alles poolel teel töögraafiku muutmisel, saavutate siiski oma tahtmise. Samas on peale kodukontoris töötamise teisigi võimalusi, kuidas tööfronti laiendada ning samal ajal edukas olla. Võimalik, et otsustate kõigest hoolimata ametit vahetada, sest uus on vanast huvitavam ning tasuvam. Enamjaolt võib see aset leida juunis või juulis. Kui te juhtumisi olete ettevõtte juht, siis tuleb teil sel aastal olla paljude teiste ülesannete seas ka lepitaja rollis. Mitmegi juhtivtöötaja vahel tekivad hõõrumised, mis ähvardavad tõsiseks konfliktiks kasvada. Probleemide lahendamine sõltub suuresti sellest, kui hea diplomaat suudate olla. Selles mängus olete teie võtmeisik.

Rahaline seis on stabiilne, sest üllataval kombel oskate säästa ning samas ei pea te kokkuhoiupoliitikat järgides liialt koonerdama. Kindlasti ei anna te sel aastal raha kergel käel välja, varem olete seda üsna sageli teinud. Teie jaoks on rahakamad kuud november ja detsember, sel ajal on võimalik ka palgatõus.

Kodune elu kulgeb vanaviisi, sest Kaaludel pole aega seal midagi suurt ette võtta. Küll aga võib elukohavahetus tõepoolest võimalikuks osutuda. Vanema sugulase lahkumine parandab teie omavahelisi suhteid õdede-vendadega.

Kui teie peres on koolis käivad lapsed, hoiate nende õpingutel silma peal. Kipute nende ja enda aega planeerima nii, et kõik oleks kontrolli all ning pideva tegevusega täidetud. Jätke aega puhkamiseks ning meelepärasteks tegevusteks. Pole paha, kui võtate senisest rohkem aega lugemiseks. Kui olete tavalisest rahutum, leiate just raamatus omale hea ja truu kaaslase. Aasta jooksul olete avatud kõigele, mis toidab teie vaimu.

Isiklikus plaanis kulgeb elu kindlas rütmis, teie vahel on nii tõmmet kui ka sädet. Abielu on ideaalilähedane, te isegi vaidlete partneriga tavalisest vähem. Kui olete üksik, võite kaaslase leida jaanuaris või aprillis.

Tervis on igati normis, immuunsüsteemi turgutamiseks leiate ise mooduse, kuidas seda tõhustada. On selleks siis jooga, tervisesport või taimeravi. Veebruaris võite ka arstlikku kontrolli vajada.

Skorpion Kipub tulema küllaltki keeruline aasta, probleeme on oodata omajagu. Tööl võib tekkida erimeelsusi ja muudatusi, milleks te kaugeltki valmis pole. Takistused ilmuvad sealt, kust te neid oodatagi ei oska, kokkulepped ei taha kuidagi toimida. Tunnete, et peate oma õiguste eest võitlema, sest leiate, et õiglust ei ole. Te pole kuigivõrd kompromissialdis, lasete lendu oma sarkastilise sõnavara, mis paraku teeb olukorra keerulisemaks. Teil võib tekkida soov uks enda järel kinni lüüa, arvestamata sellega, et uut tööd pole teil sel aastal lihtne leida. Seda enam, et olete ülemäära enesekindel ning töövestlustel ei esine te kuigi veenvalt. Peate olema oluliselt diplomaatilisem ning enne iga järgmist otsust hoolikalt poolt- ja vastuargumente vaagima.

Otsite õigust, kuigi teate, et mõnikord tuleb silm kinni pigistada ja suu koomal hoida, kui tahad, et su käsi hästi käiks. Sõprade ja tuttavate nõuandeid võiksite rohkem kuulda võtta. Ei maksa arvata, et ainult teil on kõiges õigus. Hoidke meeles vana tõde: tähtsaid otsuseid ei maksa teha rutakalt.

Skorpionite rahaline seis on stabiilne. Te ei kuluta enda peale ülearu ning vajaduse korral oskate vähesega hakkama saada. Iseenesest võite raha kulutada oluliselt rohkem, sest rahaliselt on see aasta Skorpionitele üks edukamaid. Raha võib sisse tulla sealt, kust te seda oodatagi ei oska. Aasta lõpuks on teie pangakontole kogunenud kenake summa vaba raha, mida kasutate sihipäraselt. Ent pidage meeles, et raha ei maksa välja laenata ka sel juhul, kui tegemist on usaldusväärse inimesega.

Olenemata probleemidest töö juures pole teenistus halb. Lisatöö toob teile hästi sisse. Kui olete loomeinimene, siis käib teie käsi aasta ringi hästi. Raha liigub teie juurde kas pärandusena, see võib olla ka kingitus vanemalt inimeselt kinnisvarana või lotovõit.

Kodune elu on mõjutatud tööl valitsevatest emotsioonidest, see muudab terve pere närviliseks. Kipute kõiki kamandama ning oma soovidele allutama. Samas tunnete kodu pärast muret, eriti kui teie eluase vajab tungivalt remonti. Kahjuks ei jätku teil praegu ei raha ega tahtmist olukorda veidigi parandada.

Kooselu ei rahulda teid kumbagi. Tööpinged ning halb meeleolu tuleb koju kaasa, tühistest asjadest võivad puhkeda tülid. Võimalik, et püsisuhe katkeb ning hiljem kahetsete seda sügavalt. Uute suhete loomiseks pole aasta soodne.

Lastega on suhted siiski head. Nad suudavad teie meeleolu tõsta oma noorusliku energiaga. Olete neid toetamas nende jaoks vajalikul ajal. Mõnestki keerulisest olukorrast ühiselt välja tulek muudab läbisaamise veelgi paremaks, võidate nende poolehoiu täielikult. Sel aastal õpite oma lapsi paremini tundma, suureneb ka vastastikune usaldus.

Pingelisest elust hoolimata peab tervis vastu. Samas ei tee Skorpion ise parema tervise heaks midagi. Aasta jooksul võivad mõned põletikulised protsessid siiski ravi vajada. Külastage hambaarsti! Mõnuainete ja alkoholiga tuleks piiri pidada.

Ambur Oodata on vägagi meeldivat aastat, sest külluse ja õnne planeet Jupiter liigub Amburi märgis. Loomulikult soosib see kõiki eluvaldkondi, kui te ei hakka just millegagi liialdama.

Tööl sujub kõik plaanide järgi, erimeelsusi ja konflikte pole oodata. Läbisaamine töökaaslastega on hea, täiendate üksteist kolleegidena.

Juhul kui teile pakutakse praegusest ambitsioonikamat ja tasuvamat tööd, tasub selle üle järele mõelda. Omad plussid ja miinused on mõlemal juhul: kas jääte või otsustate õnne proovida. Töökohavahetus sujub, sellega ei kaasne mõttetuid pingeid. Pole sugugi välistatud, et uus amet nõuab teilt lisakoolitust, samas pealehakkamist ja entusiasmi teil selleks jätkub, liiati kui olete vanuses kuni 35. On õpinguid, mis võivad teid ka Eestist kaugemale viia, kuid see ei tähenda, et teie tulevikukodu aadressiks on mõni välisriik.

Karjääris ootavad teid suurepärased võimalused. Teie töö väärib tunnustust kas aastapreemia või kõrge tiitliga. Juhul kui teil on oma firma, on aasta ka selles liinis igati edukas. Noored haritud Amburid, kes alles seisavad valikute ees, teavad täpselt, millises suunas liikuda ning teevad eesmärgini jõudmiseks asjalikke otsuseid. Teil on kerge sulanduda nii õppeprotsessi kui ka korraldada firma majandustegevust.

Eriti edukad on sel aastal need Amburid, kes teevad koostööd oma partneriga või kellel on oma firma.

Oma säästudega oskate suurepäraselt ringi käia, koguni raha säästa. Seda juhul, kui suudate hoiduda mõtlematutest investeeringutest.

Hoolimata aktiivsest elulaadist suudate lahus hoida oma töö- ja eraelu, vajaduse korral ka õpingud. Kõik on teiega rahul ning loomulikult ka te ise endaga. Olete oma parimas vormis ja võitjate liinil.

Üle hulga aja on teil aega kodu jaoks. Võite koguni omale uue korteri soetada või ostate kinnisvara linna lähedale maale.

Naudite üllatusi, nendest teil sel aastal puudu ei tule. Samuti olete valmis oma lähedasi millegi meeldivaga meeles pidama. Amburi abielu on igati ilus. Isegi lagunema kippuvat abielu on võimalik päästa, kooselu on võimalik jätkata nii, et üle elatud hetked ei tekita kibestumist. Üksikud Amburid võivad leida elu armastuse või vähemalt silmarõõmu, kelle seltsis maailma avastada ning pidupäevi tähistada.

Sellel aastal sõlmitud sõprus ning uued tutvused on enamasti kauakestvad ning mõlema osapoole jaoks huvitavad.

Aasta kujuneb suhtlusrohkeks, naudite seltskonda, reisimist. Teile sobib töö laste ja noortega, te naudite seda. Oskate olla lapsemeelne, kuid pigem siiski vanem sõber. Teilt otsitakse mõistmist ja turvalisust maailma kurjuse eest.

Päris palju aega veedab Ambur liikumises, teda köidavad tervisespordialad. Kui olete ise sportlane, võite võistlustel suurepäraseid tulemusi saavutada. Nooruke Ambur leiab just nüüd enda jaoks spordiala, mis teda köidab ning hakkab sellega süsteemselt tegelema.

Loomulikult on sel aastal Amburitel ka tervis hea. Väike oht on ennast vigastada, juhul kui olete ületöötanud. Hoiduge mõtlematust riskist, samuti tuleks hulljulgust taltsutada.

Kaljukits Kui soovite karjääriredelil tõusta, ootab teid ees võimalusi täis aasta. Jagub ohtralt uusi ideid ja mõtteid, sobiv aeg ammuste plaanide elluviimiseks. Teie väärtusi osatakse vääriliselt hinnata, kui jääte õiglaseks ega muutu isekaks. Nii mõnedki Kaljukitsed võivad otsustada luua oma firma. Kui mitte varem, siis septembrikuus. Vast loodud firmat saadab majanduslik edu ning selle vilju jätkub paljudeks aastateks. Praeguseid ülesandeid püüate peamiselt entusiasmiga täita, üritate leida oma projektidele toetajaid. Kui olete loominguline natuur, võib teie loovus praktilisuse arvelt veidi kannatada. Peale töö on teie soovunelmaks tekitada senisest rohkem aega enesetäienduseks, raamatute lugemiseks, lõõgastumiseks. Olete valmis võtma riske, kuid enne seda loete kokku kõik plussid, aga samuti miinused.

Kui mingil põhjusel on varasem haridustee pooleli jäänud, siis nüüd otsustate õpingud lõpetada. Teid ei peaks heidutama seegi asjaolu, kui viimasest loengust on möödunud rohkem kui kümme aastat.

Oma finantsasjad hoiate kontrolli all, nagu see on teile omane. Oskate investeerida, veidike kahtlevaks on põhjust muutuda jaanuaris ja märtsis. Nendel aegadel võiksite hoiduda laenamisest ja laenu andmisest. Heausksena võidakse teie liigset usaldust kurjasti ära kasutada. Jätke endale meelde: usalda, aga kontrolli.

Olete enesekindel ja aktiivne kõigis eluvaldkondades. Suure osa teie vabast ajast võtavad kodu ja suhted vanematega. Ekstreemsustest rohkem pakub teile naudingut kodu korrastamine, on see siis sisekujunduse uuendamine või aia kujundamine. See kõik on teile väga oluline. Saatuse irooniana võib tunduda see, et olles lõpetanud kodu vuntsimise, pakutakse teile võimalust uue kodu soetamiseks. Pakkumine on nii hea, et see ei jäta äraütlemise võimalust.

Tõenäoselt leiab Kaljukits sel aastal enda kõrvale noore sõbra, kes jääb tema ellu paljudeks aastateks. Järgmised 12 kuud võivad teie südame kiiremini põksuma panna, sest teie armuelu muutub aktiivsemaks. Juhul kui te olete üksik, jõuate arusaamisele, et just nüüd on pere loomiseks õige aeg. Kaaslase otsingul olete eriti aktiivne mais, juunis ja juulis. Võite eneselegi ootamatult kohtuda selle õige ja ainukesega. Kui aga olete juba pereinimene, leiate, et teie kooselu on ideaalne ning peaaegu veatu. Neil kuudel jätkub mõnusat ühistegevust, elate nostalgias ning püsite romantikalainel. Pärast kõhklusi ja pisinääklusi saabub südamerahu ning arusaamine, kui väga on teil partneriga vedanud. Väljendage oma tundeid sõnades ja tegudes, ning kõik on veelgi parem. Enamjaolt Kaljukitsedel sel aastal kooselu ega armuafäär ei katke. Tagasilöökide eest on kaitstud ka tööalased partnerlussuhted.

Sel aastal võib teil probleeme tulla lastega. Te ei oska nende tegemistega haakuda, õigemini ei leia te selleks ka aega.

Aastale lisavad värvi teist nooremad inimesed või teie täiskasvanud lapsed. Nende muretu ellusuhtumine paneb teid ennastki nooremana tundma, eriti kui olete üle keskea. Te otsite ka ise noorte seltskonda, juhul kui tunnete elutüdimust.

Lõpuks hakkavad paljud Kaljukitsed tegelema tervisespordiga, sellest tõuseb tervisele puhas kasu. Koguni teie sõbrad peavad tunnistama, et teie toonus on tõusnud ning oma vanuse kohta on teil võhma rohkem kui küll. Sel aastal teete läbi profülaktilise tervisekontrolli ning ilmselt on teil selle tulemustest põhjust rõõmu tunda.

Veevalaja Suuremaid muudatusi töös ja karjääris te endale ei planeeri. Kui ehk jättes välja selle, et üritate tööandjaga pidada läbirääkimisi, et muuta oma tööaega paindlikumaks või ehk koguni kodukontorile ülemineku teemal. Veevalajale ei sobi töötamine kindlatel etteantud kellaaegadel, tema töövõime väheneb sellisel moel töötades tunduvalt.

Edukaks kujuneb aasta nendel, kelle töö on mingilgi määral seotud sotsiaaltöö, psühholoogia või nõustamisega. Aasta soosib väikeettevõtjast Veevalajaid, firmasse tehtud kulutused tasuvad end mitu korda. Olete leidnud enda jaoks olulise turuniši, teid on märgatud.

Täiendusõpe ja ametikoolitused ei valmista teile mingeid probleeme. Parimaid tulemusi saavutate keelekursuste ning hotellimajanduse alal õppides. Reisimisest võlutuna on teie mõtetes põhitöö kõrval giidiks õppida. Teie valikul pole takistavaid asjaolusid ega keelumärke. Aasta jooksul reisite nii või teisiti palju. Teete seda kas üksipäini või ka koos kaaslastega, kusjuures esimest võimalust naudite rohkem. Olete avatud kõigele, mida elu teile pakub. Samas olete ka ise ettevõtlik, et viia ellu oma originaalseid mõtteid, mis on seotud tõsiste muudatustega olulistes eluvaldkondades.

Veevalaja tuleb rahaga kenasti toime, seega ei pea ta raha olemasolu esmatähtsaks. Mõttetud kulutused jätab Veevalaja pigem tegemata, küll aga ei sea ta piire õpingutele tehtavatele kulutustele. Õnneks on teie sissetulek stabiilne ning raha võib tulla nii mitmestki muust allikast: honorarid, kingitused, isegi lotovõit pole välistatud.

Nagu Veevalajale omane, ei meeldi talle raha välja laenata ning sel aastal ta seda ka ei tee. Tema motoks on, et igaüks peab ise oma rahaga hakkama saama.

Tähtsaks teemaks sel aastal on teie jaoks kodu ja suhted lähedastega. Üllatuste ja muudatuste planeet Uraan liigub 6. märtsist kuni aasta lõpuni teie kodusektoris Sõnnis. Kui tekib vajadus kodus midagi muuta, siis seda te igal juhul ka teete. Oma ettevõtmistes ei kõhkle te hetkegi, ükskõik kui hullumeelsetena need pereliikmetele ka ei tunduks. Võite elamiseks valida hoopis teise kodu, ehk koguni teise linna või riigi. Kindlasti mitte kõik Veevalajad ei ole nii kõrgelennulised ja ambitsioonikad, vaid lepivad oluliselt tagasihoidlikumate koduste ümberkorraldustega. Isegi mööbli ringipaigutamine või uute toataimede soetamine annab Veevalajale mõneks ajaks justkui uue hingamise.

Vanematega on läbisaamine võtnud varasemast parema pöörde, nad ei kipu teie elu enam korraldama ega teile partneri osas etteheiteid tegema. See omakorda teeb võimalikuks, et veedate koos nii mõnegi toreda päeva või planeerite mõne ühise külaskäigu.

Kodused ja partnerlussuhted sujuvad veatult. Olete ühel lainel ja teete kõike koos. Kui olete veel üksik, ei otsi te paaniliselt kaaslast, kui just keegi suisa teie teele ette ei satu. Veevalajal võib alati ette tulla sedagi, et teid võlutakse lihtsalt ära ning armumine toimub esimesel silmapilgul.

Kuna aasta tuleb tegus, peate millestki loobuma ning selleks on lõbustused. See teid ei kurvasta, sest teil selleks aega nagunii ei jää. Olete nõus vaid laste jaoks leidma vaba hetke, neile pühenduma. Te ei jäta neid unarusse, eriti kui nad vajavad teie toetust ja poolehoidu.

Kui aga Veevalaja töö on seotud lõbustusasutuste või lasteasutustega, on ta kahtlemata väga edukas. See puudutab ka treeneriametit ja sportimist üldse.

Tervis peab vastu, kui te seda just ise proovile ei pane. Kohati võib esineda närvilisust ja unehäireid. Tervisespordiga Veevalaja eriti tegeleda ei viitsi, kuigi just see võiks lahendada nii mõnedki probleemid.

Kalad Aasta pakub teile võimalusi muudatusteks, sest õnneplaneet Jupiter liigub teie töösektoris – Amburis. Pakkumisi lausa sajab mitmelt poolt, üks huvitavam kui teine. Kui asute ise millegi paremaid väljakutseid pakkuva otsingutele, siis leiate kindlasti endale südamelähedasema ja tasuvama töö. Võimalusi on küllaga, ei tohi jääda unistama, tuleb ka ise tegutseda. Seda enam, et järgmine, 2020. aasta enam selliseid võimalusi ei paku. Olenemata teie erialast on väljakutseid palju, vägagi reaalne võimalus saada edutatud ka olemasolevas töökohas. Suhted töökaaslastega on suurepärased.

Mis puutub aga töötasusse, siis see võib olla muutlik. Eriti suuri rahalaekumisi pole 2019. aastal ette näha, kuid puudust te samuti ei kannata. Sel aastal olete rohkem orienteeritud töö sobivusele, mitte niivõrd töötasule. Kui vahetate töökohta, peate leppima sellega, et sisseelamine nõuab teilt aega. Pärast katseaega tõuseb ka palk. Kõikvõimalikud koolitused ja enesetäiendus teid sel aastal ei hirmuta, olete õppimise lainel. Omandate õpitut hästi, teie meelisalad on psühholoogia, võõrkeeled, alternatiivmeditsiin. Teid huvitab laiapõhjaline teadus, mõne meditsiinialase uurimistöö projektiga suudate oma kasulikkust tõestada ning pühendate sellele kogu oma vaba aja. Ka igasugune loominguline tegevus köidab teid, olgu see siis seotud värvidega või raamatukäsikirja kirjutamine.

Teie kodu on suurepärases korras ja puhas nagu alati. Kindlasti muudate midagi kas või interjööris, sest teie hing januneb silmale rõõmu valmistavate muudatuste järele. Kui teil on aed, siis imetlete oma kätetööd ning pingutate selle nimel, et hankida juurde üha uusi sorte ja kultuure. Aed on teie maine paradiis selles elus.

Suurt naudingut ja lõõgastust pakuvad sel aastal lihtsad asjad: kaaslasega mere ääres jalutamine, lõkke juures istumine, metsas lonkimine. Kui tekivad väiksemadki kahtlused plaanide elluviimisel, siis loobute nendest juba eos. Riskirohked väljakutsed jätavad teid ükskõikseks.

Nii kodused kui ka partnerlussuhted on igati korras. Elukaaslasega olete hell ja romantiline, naudite teineteise lähedust. Kui olete üksik, võib õnn teile naeratada. Aasta toob teile palju armastust.

Suureks rõõmuallikaks Kaladele on tema lapsed. Tunnete uhkust nende saavutuste üle ning vajaduse korral abistate neid. Mõtlete välja uusi ühiseid tegevusi ning avastamisretki. On väike oht, et võite lapsed ära hellitada ning neile ehk liiga palju lubada. Veidike nõudlikkust ja konkreetsust ei tee halba. Kui teie peres pole veel soovitud laste arv täis, otsustate ehk sel aastal beebi muretseda.

Tervis võib olla veidi probleemne, kuid oskate toidu ja toidulisanditega vajaduse korral toonust korrigeerida. Ka kõik ravimtaimed, jooga ning alternatiivmeditsiini võimalused tulevad kasuks. Kui siiski ilmneb mõni tõsisem probleem kas kõhupiirkonnas või annab seedimine tunda, tuleks arstiga konsulteerida. Tõenäoselt võivad mõned tervisehädad ilmneda augustis või septembris. Nagu teile omane, võite mõnda haigust endale ka ette kujutada. Igal juhul tasub tervist lasta arstil kontrollida, saate hingerahu tagasi. Mõnedki kaebused võivad olla tingitud suurest närvipingest.


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD