Menu

.      

Võru maakonna aasta isa 2019 on Setomaa valla juht Raul Kudre

  • Kirjutas Võrumaa Teataja
Fotol Võrumaa aasta isa 2019 Raul Kudre koos perekonna ja Võrumaa Arenduskeskuse juhatuse liikme Tiit Tootsiga. Pildistas: Margus Muts
Eile Võru Kandles toimunud isadepäeva kontsert-aktusel andis Võrumaa Arenduskeskuse juhatuse liige Tiit Toots üle Võru maakonna aasta isa tiitli nelja lapse isale Raul Kudrele.
 
Raul Kudre on mitmekülgne ja entusiastlik isa, kes on töökas, arukas ja abivalmis. Raul on juba üle kümne aasta töötanud Värska ja Setomaa vallavanemana. Piirkonna heaolu ja areng on talle väga südamelähedane. Rauli suureks huviks on sport ning 23-kordse Eesti meistrina on ta meestest tänaseni Eesti läbi aegade parim suusaorienteeruja. Raul on pikaaegne Eesti suusaorienteerumiskoondise treener ja Orienteerumisklubi president. Spordipisikuga on Raul nakatanud ka oma pere, sest kõik neli last tegelevad samuti orienteerumisega ning on saavutanud suurepäraseid tulemusi. 
 
Tütred Daisy ja Doris on öelnud, et Raul on suurepärane pereinimene. Talle on väga oluline kõigi oma pereliikmete hea käekäik. Kui vanemad lapsed pole kodus, kirjutab ja helistab Raul tihti, et kuidas neil läheb. Ta leiab alati aega oma kiirete tegevuste kõrvalt lastega koos treenimiseks, õppimiseks, suuskade määrimiseks, taksojuhi mängimiseks, võistlusrajal kaasa elamiseks. Oma laste telefonikõnedele vastamine on tema jaoks kõige olulisemaks prioriteediks. Ta on alati oma pere jaoks olemas.
 
Aasta isaks esitasid Rauli tema tütred Daisy ja Doris Kuldre.
 
Aasta isa tiitlit on Võru maakonnas välja antud alates 2005. aastast.

20 PÄEVA ENIMLOETUD