Menu

.      

Taanlaste Handymann lahkub leedulaste Maximast, Stokker uuendas reklaamsilti …

  • Kirjutas Kalev Annom

Rõugelane Urmo Luik (pildil esiplaanil) nimetab 2019. aastat Stokkeris kui võrulaste robotniidukite avastamise aastaks, sest Itaalia Ambrogio niidukitel oli suur müügimenu. Kevad on juba õhus ning õige aeg mõelda oma tehnika hooldusse toomisele. Urmo Luik soovitab, et maikuus mitte paanitseda, tasub näiteks märtsis ettenägelik olla ja tehnikat korrastada. Võru Stokkeris töötab kuus inimest, sealhulgas kaks hooldetehnikut. Taga näeme ADexperdi tootmisjuhti Ain Kipastot reklaamsilti paigaldamas. FOTO: Kalev Annom

Aasta alguses hakkas Handymanni kliendilehe vahendusel ilmuma info, et Handymann sulgeb kõik kauplused ja käimas on lõpumüük. Samal ajal anti toimetusele teada, et Pikalt tänavalt on kadunud Stokkeri poe reklaamsilt. Küsiti: kas Võrust lahkub ühel ajal kaks tööriistapoodi?

Handymann lahkub

Maxima Eesti müügi- ja turundusdirektor Janne Laik vastas Võrumaa Teatajale:

„Täna on Handymanni poed avatud ning kui nad annavad avalikult teada oma lõplikust kaupluste sulgemiste kuupäevast, siis saame ka rääkida edasistest plaanidest.”

Handymanni kaupluse müüjatel on meediaga suhtlemine keelatud. Küll on levinud hinnang, et kauplus paneb uksed kinni veebruari keskel või teisel poolel. Handymannil on Eestis viis poodi.

Maxima Võru on nagu leedulaste ja taanlaste saareke Koreli kaldal. Leedulastele kuulub siin ka Kika EE loomapood (Kika Group UAB) ja Euroapteek (Euroapotheca Group), ning taanlaste Handymann. Maxima müügi- ja turundusjuhi Janne Laigu vastusest võib välja lugeda, et vabanenud Handymanni pinnale laieneb pood ise. Fotod: KALEV ANNOM

Maxima teise poe avamise mõte?

Mõned aastad tagasi liikusid jutud, et Maxima soovib avada Võrus nii-öelda väikest Maximat. Tänaseks on Võrus Rimil oma väike Rimi Räpina maanteel. Selveri teine pood avab kevadel uksed Kagukeskuses.

Teise Maxima avamise kohta ütles Janne Laik: „Maxima kaubanduspindade planeerimise aluseks on pigem tark laienemine kui laiaulatuslik uute kaupluste avamine. Valikute tegemisel lähtume kliendi vajadustest, seda nii olemasolevate kaupluste renoveerimisel kui ka uute poodide avamisel. Sama põhimõttega jätkame ka aastal 2020.”

Stokker uuendas reklaami

Möödunud nädalal paigaldas hiljuti uude asukohta (Räpina mnt 10) kolinud ja kevadel oma tegutsemise neljandat sünnipäeva tähistav ADexpert Stokkeri Pika tänava sinise poe seinale valgustatud Stokkeri logo. Naabruses on Ramirent.

Reklaami ülespaneku ajal ütles üks eakam võrulane, et sellise logo algussümboliga (mutrivõti) pood on kunagi Võrus juba olnud Jüri-Karja tänava nurgal. Tõsi, seal oli kinnitusvahendite pood Siiben.

Stokker üllatab oma kliente

Stokkeri Võru, Põlva, Valga piirkonnajuht Urmo Luik ütles, et Stokkeril on oma Võrumaa ja teistelegi ostjatele väga häid uudiseid, mis näitavad üheselt, kui oluliseks peetakse oma ostjaid-kliente.

„Näiteks ostate meie poest Metabo akutööriista ja te teete sellega edukalt juba ligemale kolm aastat tööd ning siis järsku kukub see katuselt alla vastu kõnniteekive puruks ning ootamatult sõidab sellest veel kogemata üle ka auto. Töö jääb katki, tuju halb … Kuid meie teeme teie tööriista tasuta korda või vahetame välja kuni 36 kuud pärast ostu,” toob Urmo Luik näite klientide hoolimisest. 

Tegu on Metabo All-In Service’iga, mille raames kõik remondid olenemata sellest, kas neid on vaja kasutaja vea, kulumise või toote defekti tõttu, tehakse tasuta 36 kuu jooksul pärast tööriista ostmist. Tõesti ka siis, kui oled seadme ise katki teinud!

Stokkeri kasuks paneb otsustama ka teadmine, et kõigil Jaapani Echo trimmeritel, võsalõikuritel, saagidel, elektrisaagidel ja -trimmeritel on garantii viis aastat (firmadele kaks aastat). Järelmaksu taotlemisel saate vastuse ühe minuti jooksul. Rõõmustavat on veelgi.

Võrus on ja on olnud palju tehnikapoode

Üle Eestimaa on teada meie Magaziin. Vähem teatakse varsti 25 aastat tegutsenud tööriistade, tihendite, rihmade, voolikute ja laagrite poodi E-Varula Magaziini õues (Räpina mnt 15). Huvitav pood on Scandagra (Pikk 23), kust saab häid hiirelõkse, põllu- ja maatöötarvikuid, loomasöötasid, taimekaitsevahendeid jne. Espak Võru, Decora ja K-rauta ning autotarvikute poed ei vaja eraldi märkimist. Kõige uuem autopood avati hiljuti Koreli tänaval.

Tasub meenutada, et Võrus oli ka Hinnapomm, Knoke, Kolmas Käsi, Siiben …

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD