Menu

.      

FOTOD Torm jõudis ka Võrumaale

  • Kirjutas Kalle Kevad

Koreli tänaval asuva Koreli autopoe katusest käis tuule jõud üle.

22. veebruari torm jõudis öösel vastu 23. veebruari ka Võrumaale.

Teedele oli langenud palju puid, kuid tormituule jõud oli käinud üle ka katustest.

Võrus Koreli tänaval oli tuul lahti rebinud endise Koreli poe, praegu Koreli autopoe katuse plekke, mis pühapäeva hommikul tegid tuule käes liikudes ebameeldivat häält.

Koreli tänaval asuva Koreli autopoe katusest käis tuule jõud üle.

Puiga lähistel oli tuul sulgenud mahalangenud männiga kergliiklustee.

Haanja maantee ääres Puiga lähistel sulges tuul kergliikluse.

Suurematel teedel oli tuulemurd ennelõunal jõutud juba ära koristada. Homme, 24. veebruaril peaks olema ilus ilm ning terve nädala ei paista sademeid tulevat, tuulgi taltub.

Esmaspäeva öösel madalrõhulohk eemaldub, sajupilved taanduvad lõunapiiri taha ja taevas muutub selgemaks.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu esmaspäeva vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab vähest vihma, lörtsi ja lund. Puhub lääne- ja loodetuul 5-11, rannikul puhanguti 15. Hommikuks tugevneb saartel ja looderannikul tuul puhanguti kuni 20 m/s. Õhutemperatuur on -2 kuni +3 kraadi.

Peipsi järvel puhub lääne- ja loodetuul 5-10 m/s. Lainekõrgus on 0,5-1 meeter. Kohati sajab lörtsi ja lund. Nähtavus on mõõdukas või hea. Õhutemperatuur on -1 kuni +1 kraadi.

Esmaspäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub lääne- ja loodetuul 7-12, puhanguti 15, saartel ja rannikul 11-16, puhanguti kuni 20 m/s, õhtul lääne poolt alates nõrgeneb. Sooja on 1-4 kraadi.

Peipsi järvel tugevneb hommikupoolikul loode- ja läänetuul 7-12, puhanguti 15 m/s. Lainekõrgus on 0,8-1,3 meetrit. Ilm on olulise sajuta ja mõõduka või hea nähtavusega. Sooja on 1-3 kraadi.

20 PÄEVA ENIMLOETUD