Menu

.      

Parim aeg tellida Võrumaa Teataja. Esimese tellijaauhinna võitjaks on Merike Varik

  • Kirjutas Kadri Nagel

Tellijaauhinna esimene võitja on Merike Varik, kes võitis A1000 välja pandud grillihooajaks vajaminevaid asju 50 euro väärtuses. Foto: AIGAR NAGEL

Nagu kombeks on juba saanud, siis ei jäta ka nüüd Võrumaa Teataja oma lugejaid loosiauhindadest ilma. Meie sponsorid A1000 ja Kubija hotell-loodusspaa on välja pannud põnevaid auhindu ning kuni jaanipäevani täieneb auhinnakorv veelgi.

Seega on käes parim aeg tellida Võrumaa Teataja digi- või paberleht või pikendada olemasolevat tellimust. Loosimises osalevad kõik vähemalt pooleks aastaks tellimuse esitajad või tellimuse pikendajad, samuti püsikorraldusega tellijad. Iga nädal toome auhinna kas või koju kätte, kampaania kestab kuni 6. juulini.

Esimeste auhindade seas loosime välja A1000 välja pandud grillikomplektid, mille igaühe väärtuseks on 50 eurot, ja Kubija hotell-loodusspaalt üllatusauhindu koguväärtuses 75 eurot.

Esimese grillikomplekti A1000 poolt, kuhu kuulub kraami, mis on täpselt vajalik jaanipäevaks, võitis Merike Varik.

Auhinnakotist leiab ta näiteks Civita mahla, suure koti grillsütt, süütevedeliku, A1M Colat, erinevaid šašlõkke, sääsetõrjevahendit, ketšupit, grillkastet, Sangari õlle ja Tamula Vanakese.

Esimesel võitjal Merike Varikul on varemgi auhinnamängudes ja loosides vedanud. „Olen enne ka igasugu asju võitnud, aga ei tahagi sellest kõva häälega rääkida, sest äkki sõnun veel ära,” muigab Merike ning jääb tagasihoidlikuks. Lehetellija on ta olnud alguspäevadest saadik ning tellis varem paberväljaannet, mille on nüüdseks välja vahetanud digiversiooni vastu. Merike mäletab, et varem oli lehe nimi Töörahva Elu ja seda telliti samuti koju.

Töötamise ja õppimise poole pealt on Merike Variku elu olnud väga rikkalik ja mitmekesine. Tal on käes Tartu ülikooli ärijuhtimise magistrikraad, mille ta tegi töö kõrvalt ja sai veel täiskasvanute õpinädala raames Võrumaa parimaks õppijaks. Töötanud on ta raamatupidajana ning kaubanduses ja hinnaökonomistina Abrises. Mõne aja proovis naine ka õpetajatööd Antsla gümnaasiumis ning Võrumaa kutsehariduskeskuses. Nüüdseks on ta veel Tallinnas õppinud majanduskoolis, mille raames saanud läbida kõiksugu põnevaid praktikaid mitmel pool ettevõtetes. Kõik Merikese lapsed on täiskasvanud ja töötavad Tallinnas IT-alal. Sama palju, kui meie võitjal on olnud erinevaid põnevaid töökohti, on tal ka hobisid. Näiteks on ta 20 aastat tantsinud rahvatantsu ning osalenud üldtantsupeol, proovinud line-tantsu ning üle seitsme aasta teinud seltskonnatantsu trenne. Elu jooksul on Merikesel olnud kolm videokaamerat, millega ta on teinud peres koduvideoid, et jäädvustada laste kasvamise teekonda. Samuti meeldib talle pildistada huvitavaid olukordi ja loodust.

Hea lugeja, kui soovid osaleda meie tellijaauhindade loosimises, siis telli Võrumaa Teataja või pikenda oma olemasolevat tellimust. Järgmisel nädalal võid võitjaks osutuda juba Sina!

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD