Menu

.      

Võrumaa Teataja tellijaauhinna võitja on Andri Needo

  • Kirjutas Kadri Nagel

Andri Needo on mees, kes hindab arendamist ja innovatsiooni, aga ei viska nurka ka vanu häid mooduseid. Näiteks meeldib talle siiani tööl jooniseid paberile kanda, et kõik oleks lihtsalt ja arusaadavalt silme ees. Samas saab nii ka kiiremini. Foto: AIGAR NAGEL

Sellel nädalal, just paslikult enne jaanipäeva loosisime välja A1000 kokku pandud grillikomplekti, mille väärtuseks on 50 eurot. Auhinnakotist leiab Civita mahla, suure koti grillsütt, süütevedelikku, A1M Colat, šašlõkke, sääsetõrjevahendit, ketšupit, grillkastet, Sangari õlle ja Tamula Vanakese.

Andri Needo on peaaegu terve elu olnud seotud ehitusega. Nagu ta ise ütleb, siis praegune töö Kurmiku juhatajana on ühtekokku nii töö kui ka hobi eest. „Ehitus on põnev. Olen olnud varem Võru KEKi peainsener ning nüüd täitus Kurmikus 25 aastat,” räägib Andri Needo ning vesteldes maast ja ilmast jõuame jutujärjega ikka ja jälle ehituse juurde tagasi. Mees on alati hinnanud innovatsiooni ja arendusi. „Terve elu on kogu aeg vaja midagi nuputada,” räägib Andri Needo ning leiab, et Eestimaal on tegelikult olemas väga palju tarku inimesi, aga kipub olema nii, et enne ei ole miskit hinnas, kui Euroopa Liit ei ole seda tunnustanud. Kui rääkida perekonnast, siis Andri kiidab oma naist, kes võtab oma tööd tõsiselt ja hoiab vanu asju hinnas: „Naine on mul ehitusinsener ja muinsuskaitses tegija. Palju on, mida säilitada, aga samas ei maksa sellega ka liiale minna.”

Jaanipäeva kavatseb pere koos veeta ja tavaliselt minnakse poegadele külla. „Kuskile teeme lõkkekoha, katame laua. Võtame kätte tõrvikud ja siis süütame lõkke,” seletab Andri.

Võrumaa Teataja lugeja on Andri Needo olnud pikka aega. „See on ikka päris Võru leht, et ei ole mingeid lisasid juures. Meeldib, et kõik Võrumaad iseloomustav on arusaadavalt välja toodud ja kajastatud,” räägib mees. Muide, Andri Needo kirjutab vahel ka ise Võrumaa Teatajasse. „Siis kui hing täis läheb ja on vaja midagi hingelt ära saada,” lisab mees ise juurde.

Hea lugeja, kui ka Sina soovid osaleda meie tellijaauhindade loosimises, siis telli Võrumaa Teataja või pikenda olemasolevat tellimust. Järgmisel nädalal võid juba võitjaks osutuda! Loosimises osalevad kõik vähemalt pooleks aastaks tellimuse esitajad või tellimuse pikendajad, samuti püsikorraldusega tellijad. Iga nädal toome auhinna kas või koju kätte, kampaania kestab kuni 6. juulini. Praegu on välja loositavateks A1000 välja pandud grillikomplektid ja Kubija hotell-loodusspaalt üllatusauhindu koguväärtuses 75 eurot. Auhinnafond on täienemas.

20 PÄEVA ENIMLOETUD