Mooska talu perenaine Eda Veeroja pakub head ja ausat suitsuliha
Haanjamaal toimetava Mooska talu perenaise Eda Veeroja kinnitusel on saunas suitsutatud liha toitev ja säilib kaua. Inimesed ostavad seda korraga külmikusse rohkem valmis, et viiruseohuga vürtsitatud ajal ei peaks iga päev poes käima. Nii on pandeemiaaeg toonud ettevõtjale tavapärasest veel rohkem ustavaid kundesid.
Laatade minimaalne mõju
Mooska talu perenaine Eda Veeroja tõdeb, et nemad polegi ära jäänud laatade tõttu palju kahju kannatanud, sest ei olda erilised laatadel liha müüjad. Osaletakse vaid Uma Meki laadal ja mõnel tutvustaval sündmusel. Nii jääbki suitsuliha realiseerimine mõjutamata laatade toimumisest või nende ärajäämisest.
Edasi lugemiseks palun logige sisse
Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.