Warning: Attempt to read property "image_intro" on null in /data01/virt3788/domeenid/www.vorumaateataja.ee/htdocs/plugins/system/helixultimate/overrides/layouts/joomla/content/full_image.php on line 118

Meremäe vallavanemaks kandideerivad Järvelill ja Johanson

Hetk Meremäe vallavolikogu kahe nädala taguselt istungilt, kus otsustati senine vallavanem Villu Lillmaa ametist vabastada ja kuulutati välja konkurss uue vallavanema leidmiseks.  Foto: INNO TÄHISMAAMEREMÄE TULEVIK • Juhtimiskriisis vaevleva Meremäe valla juhiks kandideerivad homme teiste seas sellised poliitika korüfeed nagu Rein Järvelill ja Jüri Johanson.


„Kokku esitati viis avaldust ja üks neist loobus,” kirjeldas Meremäe vallavolikogu esimees Arno Vares uue vallavanema leidmise protsessi. Kaks nädalat tagasi toimunud volikogu istungil kulutati välja konkurss vallavanema leidmiseks ning tähtaeg kukkus 2. märtsil.


Vaatamata lühikesele tähtajale saabus kokku viis sooviavaldust, üks neist loobus ja tema nime ei soovinud volikogu esimees Arno Vares avalikustada. Ülejäänud kandidaadid olid Rein Järvelill, Jüri Johanson, Enn Siska ja Rein Peedumäe. Neist ei kvalifitseerunud Siska, kuna tal puudub konkursi tingimustes nõutud kõrgharidus.


„Kolmapäeval tulevad vestlusele,” kirjeldas Vares eile edasist sündmuste käiku. Kolmapäeval, see on homme, koguneb ka Meremäe valla volikogu, et uus tegevjuht ametisse kinnitada. Enne seda toimub kandidaatidega vestlusvoor.

(Loe edasi ajalehest.)


 


 

LOE VEEL


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD