Menu

.      

Hilja Ilves: „Tellides Võrumaa Teataja otsekorraldusega ei ole muret unustamisega!”

  • Kirjutas Kalev Annom

Nelja lapse ema Tagne Ilves oma kodumaja juures. Pildile jäi ka kaksikute Lenne ja Linda vanker. Kaksikud olid linnavanaema juures. Foto: KALEV ANNOM

Tellijaauhindade loosimisel võitis järjekordse auhinna, Terminali Võru tankla kinkekaardi Krabil elav Hilja Ilves. Saades teada loosivõidust oli Hilja Ilves rõõmus, sest pole kunagi varem midagi võitnud, kuid siiski meenus talle, et millalgi pool sajandit tagasi võitis 30kopikalise loteriiga vist uue pileti ja sellega kõik lõppes.

Ärge Krabile sõitke!

„Ma tellin ja loen Võrumaa Teatajat väga ammusest ajast. Nüüd on leht tellitud otsekorraldusega ja pole hirmu, et unustad ära tellimust õigel ajal pikendada, ilma Võrumaa Teatajata ei kujuta nädalat ettegi. Otsekorraldust julgen väga soovitada,” räägib Hilja Ilves. „Ärge hakake Krabile sõitma, ma käin ise Võrus ja siis saame kokku!”

Hilja Ilves on väga enesekindel ja rõhutab, et Krabile sõita ei tasu ja kui räägime, et iga Võrumaa Teataja tellija on lehe tegijaile nagu kuningas, kelle juurde sõitmine on auasi, tuleb Hilja Ilves välja mõttega, et tema poeg Indrek elab perega Võrus ja kinkekaardi võib neile anda, et siis on poja perel eriti põhjust Krabile sõita.

„Minia Tagne Ilvese saab kodust kätte ja andke kinkekaart tema kätte,” saame Hilja Ilvesega lõpuks mõlemaid pooli rahuldavale kokkuleppele.

Meeldib lugeda

Tagne Ilvesega kohtumegi Võrus, kui kaksikud Lenne ja Linda (3,5) on linnavanaema Siiri juures, Robin (11) ja Laura (14) koolis.
„Mulle meeldib lugeda nii ajalehti kui ka raamatuid. Viimati lugesin New York Timesi menukit „Kus laulavad langustid”, autoriks Delia Owens. Raamat meeldis väga,” räägib nelja lapse ema Tagne Ilves. „Maavanaema Hilja on väga tubli ja töökas. Krabil käime üks-kaks korda nädalas ja kinkekaart kulub väga ära.”

Pane tähele!

Kui seekordne Terminali Võru tankla kinkekaart läks loosimisele otsekorraldusega Võrumaa Teataja tellijate vahel, siis nüüd loosime arvuti vahendusel kinkekaardi võitja Võrumaa Teataja digilehe tellijate seast.

Sõbrakuul veebruaris loosime kord nädalas tellijate vahel välja need, kellele maksame raha tagasi!


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD