Menu

.      

Õppejõud Kaja Vodi oli aastaid paberlehe tellija, kuid siis otsustas digilehe kasuks

  • Kirjutas Kalev Annom

Õpetaja Kaja Vodi õpetab, kuid õpib ka ise Räpinas aiandust ja mõtted liiguvad,  et Haanjas Alatilga külas asuv Tamme talu turismitaluks arendada. „Kinkekaardi võitmine rõõmustab mind väga, sest maalt tööle käies kulub kütust üksjagu.”  Foto: KALEV ANNOM

Soome ja eesti keele õpetaja Kaja Vodi mäletab, et Võrumaa Teataja on nende peres olnud kogu aeg, nii ammu, kui ta üldse mäletab. „Kohalikud uudised on väga olulised, sest neid mujalt lugeda ei saa. Kui minu vanemad enam lehte lugeda ei saanud, siis huvi kohaliku elu vastu ikkagi oli sedavõrd suur, et lugesin neile Võrumaa Teatajat ette,” meenutab Kaja Vodi varasemaid aegu. „Kui hakkas ilmuma Võrumaa Teataja digileht, siis mäletamist mööda hakkasin üsna ruttu paberlehe asemel digilehte tellima. See oli ikka päris palju aastaid tagasi.”

Kaja Vodi tunnistab, et ei lootnud, et ka digilehe tellijad võivad Terminal Oili kinkekaardi võita.

Parim noor soome keele õpetaja!

Kaja Vodi õppis Tallinna ülikoolis ning hiljem soome keelt Tartu ülikoolis ja lisaks Vaasa ülikoolis ning on omandanud ka magistrikraadi ja omal ajal tunnistatud parimaks nooreks soome keele õpetajaks. Praegu õpetab Kaja Vodi ka Soomes töötavatele eestlastele soome keelt ja ühele kolumblannale (Colombia) eesti keelt, mis näitab Kaja Vodi keeleõppe väga erinevaid nüansse.

Kohtume Kaja Vodiga Reederi keeltekoolis pärast tunde Võrumaa kutsehariduskeskuses, mis on tema peamised töökohad.

Reederi keeltekool

Reederi keeltekoolis (Võru, Lembitu 2a) saab õppida eesti, vene, soome, prantsuse, saksa ja inglise keelt. Kaja Vodi on üks Reederi keeltekooli üheksast õpetajast.

Kaja Vodi sõnul ootab keeltekool õpilasi erinevatele tasemetele, ka lapsed on teretulnud. Taseme testimiseks ja registreerimiseks gruppidesse kirjuta See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. või helista 5552 3392. Tasub teada, et keeleõpe ei ole sprint, see on maraton, et keel oleks suus!


Võrumaa Teataja veebis

* Võrumaa Teataja kodulehekülg alustas veerand sajandit tagasi, 16. septembril 1997.

* Võrumaa Teataja digileht alustas ilmumist kümme aastat tagasi, 16. märtsil 2012.

* Võrumaa Teataja digilehe lugemise võimalus Võrumaa keskraamatukogus on avatud alates 11. veebruarist 2016.

* Võrumaa Teataja portaal alustas tasulisena 2018. aastal.

* Võrumaa Teataja uudiskiri alustas 23. augustil 2021.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD