Menu

.      

Võru võrkpallimeeskond naaseb Barruse toel meistriliigasse!

  • Kirjutas Võrumaa Teataja
Fotol AS Barruse tegevjuht Martti Kork, Võru meeskonna spordidirektori Urmas Tali ja AS Barruse juhatuse liige Andres Linnasaar.
Võru Võrkpalliklubi ja AS Barrus lõid käed, et taas pakkuda võrukatele meistriliiga tasemel võrkpallielamusi.
 
Meeskonna spordidirektori Urmas Tali sõnul on kõrgliigasse naasmiseks sobivat hetke pikalt oodatud.
 
"Oleme aastate jooksul pidevalt oma toetajatega kontakti hoidnud. Barruse otsus tegi meeskonna naasmise võimalikuks," sõnab Tali.
 
"Kindlasti ei tule me selleks, et lihtsalt osaleda, eesmärk on tuua lähima kolme aasta jooksul Võrule ajalooline medal. Kohalik
publik on seda 20 aastat oodanud," lisab Tali.
 
Barruse juhatuse liikme Andres Linnasaare sõnul toetab Barrus eelkõige kogukonda.
 
"Piirkonna ühe suurima tööandjana peame enda südameasjaks kohalike tegijate toetamist. See, et sponsoreerime tugeva ajalooga võrkpallikogukonda, on meie jaoks igati loogiline samm," sõnab Linnasaar.
 
"Pilgeni täis tribüünide ees medali toomine on suur eesmärk, aga Võrus on see kahtlemata tehtav. Tuhast tõusmine ja võitmine sobib hästi Barruse identiteediga," lisab Barruse tegevjuht Martti Kork.
 
Uue peatreeneri nime Urmas Tali veel avaldada ei soovi: "Selle uudisega läheb veel pisut aega, aga kõik tuleb omal ajal. Kindlasti on meie tasutajõud igati tasemel."
 
Viimati hooajal 2014/2015 meistriliigas kaasa löönud meeskond osaleb tuleval hooajal Eesti Meisrivõistlustel, Eesti Karikavõistlustel ning Balti liigas.


 

20 PÄEVA ENIMLOETUD