Tellijaauhind aastaks digilehe tellinud Hille Petrile

Kanepi gümnaasiumi õpetajate toas loetakse enne teisipäevaseid meediatunde usinalt  Võrumaa Teatajat. Fotod: KALEV ANNOM

Väga pikaaegne Võrumaa Teataja lugeja võrulanna Hille Petri otsutas paberlehe asemel üle minna digilehe lugejaks ja tellis lehe korraga terveks aastaks.

„Digilehte on mugav arvutist lugeda ja vajaduse korral saab ka teksti või pilte suurendada,” tõi Hille Petri esile veebilehe kasuks otsustamise plussid. „Saan nüüd öelda, et tegutsen rohepöörde aja vaimus.”

Hille Petri: „Kui tuba soe, siis on meeldiv arvutist digilehte lugeda!  Soovitan kõigile!”

Ajaga kaasa

Hille Petri toob näite, et pole võimalik jääda maad harima näiteks hobusega, tuleb arenguga kaasa minna. Pikaaegse Võrumaa Talupidajate Liidu raamatupidajana teab Hille Petri täpselt, millest räägib.

„Mõtlen väga nendest talupidajatest, kes jäävad Nursipalu laieneva harjutusvälja piiridesse ja sinna lähedusse, sest maamajapidamine on üks pidev hool, tegutsemine ning ehitamine,” mõtiskleb Hille Petri tõsiselt.

Põhjarannikult Lõuna-Eestisse

Hille Petri on pärit Põhja-Eestist Kiviõlist. Kui ta Lõuna-Eestis Rõuges vanaema juures käis, siis sai ta alati tunda siinse rahva sõbralikkust ja soojus ning nii Hille Petri siia koliski. Sellest on juba palju-palju aastaid tagasi, seletab Hille Petri, kes on viimased paar aastat olnud kodune pensionär.

„Kui kuur küttepuid täis, siis võib talvele vastu minna ja lund nautida,” ütleb Hille Petri ja toob tuppa sületäie puid. Enne jääb veel naabriprouaga rääkima, kas tasub keskväljakule jõululaadale minna, sest ilm on ilus talvine, kuid ehk natuke külmavõitu. Talv on talv.

Hille Petri julgustab kõiki digilehte tellima! „Julgen seda tõesti teha, sest näen, kui mugav on arvutist lehte lugeda ja vajaduse korral näiteks ka suurendada. Leht jääb arvutisse ning mugav on ka varasemaid numbreid üles otsida,” ütleb Hille Petri veendunult.

Loe Võrumaaa Teataja digilehte siit :)


 


 

LOE VEEL


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD