Menu

.      

Õnneliku õpilase õnneloos müüdi Osula jõululaadal veerand tunniga läbi

  • Kirjutas Kadi Annom

Osula põhikooli jõululaadal osalesid teiste hulgas õpilasesinduse liikmed Gerli Kari (vasakult), Elo Rahman, kes hoiab käes traditsioonilise õnneloosi peaauhinda, uhket piparkoogimaja, Kadi Serv, Susanna Solmann, Lenna Koha ning direktor Anti Ossis, õppealajuhataja Marianne Kanep, huvijuht Tiina Männe. Foto: AIGAR NAGEL

Neljapäeva õhtul korraldati Osula põhikoolis traditsiooniks saanud jõululaata. Huvijuht Tiina Männe sõnul on koolis jõululaata peetud juba selle sajandi algusest saati. „Kui ei oleks olnud koroonapandeemiat, siis oleksime me sel aastal saanud lausa juubelit pidada,” juurdleb ta. Olgu juubelilaat või mitte, sellegipoolest on õpilaste, õpetajate ning kogukondlaste peetav ostu-müügiüritus ajaga aina suuremaks paisunud ning tänavusel laadal sai osa lausa ligi poolesaja kaupleja pakutavast heast ning paremast.

Edukas uustulnuk

Iga laada-aasta toob enamasti kaasa ka midagi uut ning põnevat. Selle aasta Osula põhikooli uueks tulijaks oli näiteks õpetajate korraldatud õnneliku õpilase õnneloos, mis müüdi läbi esimese 15 laadaminuti jooksul. Õppealajuhataja Marianne Kanepi sõnul osutus laadaeelsel ajal peetud infominutite jooksul üheskoos välja mõeldud idee oodatust palju populaarsemaks.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 

20 PÄEVA ENIMLOETUD