Menu

.      

Rõugelased meelitasid võõramaalasi suitsusauna

  • Kirjutas Kalev Annom

Ühispildile jäid Cooltouri projekti osalejad Poolast, Itaaliast, Türgist ja Eestist ning koolitajad Võru instituudist. „Amazing, wonderful, super, I feel so good – olid sõnad, mis kõlasid pidevalt külaliste huulilt. „Paistab, et tegime õige otsuse, kui programmi Võrumaa suitsusaunakombeid tutvustava peatüki külaliste tarbeks sisse kirjutasime. Pärast intensiivset ajude pingutamist koolituspäevadel kulus selline lõõgastus külalistele ära,” ütles projekti koordinaator Jaanus Mark. Foto: KALEV ANNOM

Rõuge noorsootöö keskus koordineerib projekti „Cooltour – Cultural heritage as a source of development of future competencies in youth”, mis on koostööpartnerlus Eesti, Poola, Itaalia ja Türgi organisatsioonide vahel. Põhieesmärgiks on tõsta noorsootöö potentsiaali tulevikupädevuste arendamisel ja innovatsioonil, lähtudes kultuuripärandist.

Projekti esimene tegevus oli kursus „Kultuuripärand ja selle roll tulevikupädevuste arendamisel” Rõuges. 4.–11. maini õppisid noorsootöötajad neljast riigist kultuuripärandit ja selle aspekte kui haridusvahendit ja noorte arengu ning tulevikupädevuste allikat. Nad kohtusid kultuuri- ja noortekeskuste ekspertidega, tegelesid juhtumiuuringutega, õppisid tundma vajaduste uurimise meetodeid.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD