Menu

.      

Võru HUUB loob noortele keskkonna ettevõtlusalaste tegevustega tegelemiseks

  • Kirjutas Kadi Annom

Fotol osa HUUBi noorte tuumikust: Emil Aništšenko (vasakult), Marta Kaiv, Gerda Michelson, Rain Ojaveer, Katariina Musto, Inge  Heliste, Carin Onno, Merili Tamm ning Matteo Marcus Meitern. Ülejäänud HUUBi tuumiku liikmed viibisid pildistamise päeval seoses  kooli või tööülesannetega mujal. Osad HUUBi tuumiku liikmed on ka teistes linnades ülikooliõpingutel. Foto: AIGAR NAGEL

Võru HUUB on paar aastat tagasi loodud mittetulundusühing, mille põhituumik koosneb paarikümnest noorest, kuid mille tegevusse on erinevate sündmuste raames kaasatud kogu sihtrühm ehk iga 16–30aastane ettevõtlik noor Võrumaalt. Juhatuse liikme Emil Aništšenko sõnul loodi HUUB kohalike noorte poolt. „Meie eesmärgiks on edendada ettevõtlikkust ja arendada ettevõtlushuvi Võru linna ja maakonna noorte seas. Meie sihtrühma kuuluvad nii piirkonda õppima tulnud kui ka kohalikud õppijad. Samuti noored ettevõtjad ja nende juhendajad,” selgitab Aništšenko mittetulundusühingu eesmärki lähemalt.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD