Menu

.      

Võru Disainmööblil on juba kindel põrand jalge all

  • Kirjutas Kalev Annom

Võru Disainmööbli omanik Eston Kurvits näitab, kui mugav on töötada Fiberglass Estonia  klaasfiiberarmatuuriga. Fotod: KALEV ANNOM

Võru Disainmööbli omanik Eston Kurvits näitab, kui mugav on töötada Fiberglass Estonia klaasfiiberarmatuuriga. Fotod: KALEV ANNOM


Põllu tänava pikendusel asuval Võrusoo tööstusalal edeneb jõudsalt Võru Disainmööbli viilhalli ehitus. Nädala algul valas firma Betooniprofid 1100 ruutmeetrile betoonpõranda ja asuti seda siluma. Betoonikihi all on üle kolme kilomeetri küttetorustikku, klaasfiiber-armatuur, kile, EPS 200 soojusisolatsioon, kruus.

Edasi asutakse ehitama seinu.

Põllu 17

Disainmööbli uueks aadressiks saab Põllu tänav 17, kuhu tuleb näidiste ja müügisalong, kontor, värvikamber ja tootmine. Peale praeguste mööblivalmistamise seadmete on kavas tellida veel mitu uut masinat, tööle on oodatud osavate kätega tislerid. Huvilistel anda endast märku See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud..

Linnalegend!?

Korraks liikus ringi jutt, et tohutu suures disainmööbli tolmuvaba põrandaga hallis on kavas enne seadmete sissepanekut korraldada üks võimas reivipidu, sest linnas on palju huvilisi, kes igatsevad tagasi Madhouse’i klubi (Liiva tänaval) aegu koos tasemel tehnomuusikaga.

Asja siit-sealt uurides ei leidnud esialgu kinnitust, et selline pidu, mis oma suuruselt võiks minna isegi Eesti ajalukku, tuleb.

Disainmööbel on tegutsenud tosin aastat.

Betoonpõranda viimistlemine Wacker Neusoni seadmega,  mis kujutab nagu liuglemist põranda kohal. FOTO: Kalev Annom

Betoonpõranda viimistlemine Wacker Neusoni seadmega,  mis kujutab nagu liuglemist põranda kohal. FOTO: Kalev Annom

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD